General Mobile 5 Plus - Beklendiği Kadar İyi Değil
-
mkyb bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
gm mobile yetkili kişi bizim magzaya ayda bir uğruyor kamera konusunda dxo ile çalıştık demişti gm nin ingilice sitesinde yazıyor '' tuned with dxo '' ancak türkçesinde böyle bir ibare yok
ben cihaz magzaya geldiğinde koyabilirsem lg g4 ile aynı fotoları çeker koyarım
dx ne derseniz kamera konusunda ödüllü bir marka
G4, Galaxy S6 ile başabaş fotoğraf çekiyor. Birde Galaxy S6'da olsun hocam. Sende telefon bol. :)
s6 ları kaldırdık hocam s7 ve edge var artık :) g4 de g5 geç çıktıgı için duruyor hala
-
Yapma yav daha yeni 1 yıl oldu S6 hemen piyasadan çekilmeye mi başlandı?
-
mkyb bunu yazdı
Yapma yav daha yeni 1 yıl oldu S6 hemen piyasadan çekilmeye mi başlandı?
eee samsung hacı :)
-
İphone 6'nın çakması tasarımı :D
-
Hocam beni yanlış anlamayın ancak general mobile'ın montaj stratejisini herkes bu kadar net bilirken "aaa kağıt üstünde çok iyi" deyip almak biraz saflık oluyor. Ya da maddi açıdan buna yetiyordur gücü. Durum böyle iken üst düzey bir şey beklemek yanlış olur.
Ha diyorsunuz ki "kağıt üstünde çok iyi diye aldım" yahu kardeşim hiç markayı araştırmadın mı? diye sorarlar adama.
-
Hocam ben almayı kesinlikle düşünüyorum. Bana hitap eden bir cihaz bence bu. Ne yalan söyleyeyim Note4 bakınıyordum daha önceki konularda da belirtmiştim. GM5P'yi gördüm dedim bekleyim bakalım nasıl olacak diye. Beklediğine değdi mi derseniz.. evet değdi derim. Hani her özelliği bir yana dursun (özelliklerine tekrar tekrar değinmek istemem) ama kutu içeriğinde MicroUSB çevirici aparatı gibi küçük bir ayrıntıyı dahi düşünüp koymuşlarsa ben hoşnut olurum bu durumdan... Bir de gördüğüm kadarıyla iki tane USB Type-C kablosu koymuşlar. Nedenini anlamadım ama burada da bir ince ayrıntı olduğunu hissediyorum. :))
(Ben kesinlikle fanboy ya da satış elemanı falan değilim. Standart tüketici sınıfındanım. :) Bunları yazdım diye yanlış anlaşılmak istenmiyorum.)
-
Cayan bunu yazdı
Hocam beni yanlış anlamayın ancak general mobile'ın montaj stratejisini herkes bu kadar net bilirken "aaa kağıt üstünde çok iyi" deyip almak biraz saflık oluyor. Ya da maddi açıdan buna yetiyordur gücü. Durum böyle iken üst düzey bir şey beklemek yanlış olur.
Ha diyorsunuz ki "kağıt üstünde çok iyi diye aldım" yahu kardeşim hiç markayı araştırmadın mı? diye sorarlar adama.
General Mobile 4G beni yanılttı. 700 liraya güzel cihazdı. Pek sorun yaşayan görmedim o telefonda.
Ancak bu parasına göre çok pahalı. General Mobile klasik Türk olduğunu gösterip ilgi görünce havalanmış.
Bu telefonun ederi Max 800 TL.
-
Yurtdışı cihaz almak daha mantıklı bu fiyat bandında bu telefonu 3 e 4 e katlayan cıhazlar var
-
Güncelleme gelmiş telefona.
Kullanıcılardan öğrendiğim son bilgilere göre... :)
Güncelleme ile kamera performansı iyileştirilmiş(yeşil çekme sorunu falan varmış onları düzeltmişler ayrıca video kalitesi iyileşmiş) bir de batarya kullanım süresi uzamış...
Ahize de yüksek sesten kaynaklanan karşı taraf konuştuğunda çıkan cızırtı sesi devam ediyormuş.
Bildirim led ışığı sızması var devam ediyormuş.(Bunun sorunun yazılım güncellemesi ile çözüleceğini iddia edenler var.)
Bunların yanısıra stok sıkıntısı hâlâ devam ediyor. -
1000 liralık telefondan 3000 liralık performans beklemek. (Deyimler Sözlüğüne eklensin.)