folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder General Mobile Discovery - Alan Kullanan Var Mı ?

General Mobile Discovery - Alan Kullanan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    alan kullanan varmi ayrintili
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

bu telefonda flash player destegi bulunmuyor gözüküyor acaba internetten videoları falan izleyemiyo muyuz kendi tarayıcısımı var nasıl yapıyo bu işi bilen var mı?

edit : java iphonedan sonra androidide bırakmış ama direk apk sını yükleyerek hala kullanabilirsiniz merak edenlere bilgi olsun

GUS tarafından 31/Tem/13 14:53 tarihinde düzenlenmiştir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

kesinlikle s3 al. 100 lira fazla olsun samsung olsun :) o herkesin bahsettiği ufak tefek sorunlar bir süre sonra sinir eder adamı ve kesinlikle olur bu sorunlar.

www.kriptopedi.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IamFree
    IamFree's avatar
    Erkek

Ben 2 telefonuda kullanmış bulunmaktayım kesinlikle S3 ü öneririm, GM Discovery belli bir süreden sonra belleği şişiyor ve kasıyor. Bu durum her android telefonlarda mevcut ama Discoveryde çok sık rastladım insanın canını çok sıkabilcek bir durum. S3 kamerasıyla farkı zaten açıyor.

Eğer rom,root,aokp rom tarzı işlere el atmak istersen kesinlikle S3 al derim çünkü samsungun iskelet telefonlarından birisi çok satıldığı için bir çok kullanıcı custom rom, kernel yazmakta.

Farkı,farklı olan yaratır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uye1500
    uye1500's avatar
    Erkek

Ben yeni aldım bi sıkıntı yok şimdilik, zorlyabilcek bi işlem yapmıyorum açıkçası eğer sormak istediğiniz bişey olursa deneyip sonucu beraber görebiliriz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

kesinlikle s3 al. 100 lira fazla olsun samsung olsun :) o herkesin bahsettiği ufak tefek sorunlar bir süre sonra sinir eder adamı ve kesinlikle olur bu sorunlar.

100 lira? 1000 lira olmasın o?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

hizlial dan sipariş vrdim ayın13 unde gelicekti ithalatcı firmanın sorunundan dolayı 23üne ertelendi.mahdur oldugumuz için 10tl hediye kuponu ve kargoyu karsılacaklarını sölediler.şimdi ayın 23ünü bekliyorum eger ürün kargolanmassa siparişi iptal edicem.

Telegram @WVesselam
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    vesselam bunu yazdı

hizlial dan sipariş vrdim ayın13 unde gelicekti ithalatcı firmanın sorunundan dolayı 23üne ertelendi.mahdur oldugumuz için 10tl hediye kuponu ve kargoyu karsılacaklarını sölediler.şimdi ayın 23ünü bekliyorum eger ürün kargolanmassa siparişi iptal edicem.

milleting gelmişti hocam hızlıal'dan demek sıraya almışlar.

birine 2 kupa bardak hediye etmişler :D

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

teller nasıl millet =) benimki gayet iyi. nazar değecek herkes hayran oluyor. 2-3 kere çat diye düştü yere. birşey olmadı.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

teller nasıl millet =) benimki gayet iyi. nazar değecek herkes hayran oluyor. 2-3 kere çat diye düştü yere. birşey olmadı.

Bloga beklerim o zaman :

http://generalmobilediscovery.blogspot.com

Ekranı kırarsan :

http://generalmobilediscovery.blogspot.com/2013/08/general-mobile-discovery-ekran-krlmas.html

Radyo Programı :

http://generalmobilediscovery.blogspot.com/2013/08/general-mobile-discovery-radyo-apk.html

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 8303 Toplam Mesaj: 30