Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
General Mobile Discovery 13 Mart 2014 Güncellemesi Geldi
General Mobile Discovery 13 Mart 2014 Güncellemesi Geldi
-
sasalil bunu yazdı
hocalar bu son iki güncellemeden sonra özellikle tuş kilidini açmak istediğim sırada ciddi anlamda donma oluyor. her zaman olmasada gün içerisinde 15-20 kere yaşıyorum bu olayı. ayriyeten whatsapp tan ve bbm den mesaj geldiği sırada telefon titriyor ama bildirim ekrana geç düşüyor. ne oldu şimdi bu telefona?
tek değilsin hacı fena donmalar var kafayı yememek elde değil
-
her güncellemede dahada sıçıyorlar. tahmin ettim ve güncellemedim. İyi yapmışım.
-
güncellemeden sonra kilit ekranı donma gibi sorunlar yaşayanlar clean master uygulamasını yükleyip.
gerekli bütün temizlikleri yapsınlar.
güncellemeden önce kurlu olan ve güncellemeden sonra çalışmadığı için sildiğim azı ugulamalar görev yöneticsinde hala çalışıyordu.
clean mater ile sildim hepsini kalıntıları gereksiz dosyaları filan.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard&hl=tr
-
HeadBanger bunu yazdısasalil bunu yazdı
hocalar bu son iki güncellemeden sonra özellikle tuş kilidini açmak istediğim sırada ciddi anlamda donma oluyor. her zaman olmasada gün içerisinde 15-20 kere yaşıyorum bu olayı. ayriyeten whatsapp tan ve bbm den mesaj geldiği sırada telefon titriyor ama bildirim ekrana geç düşüyor. ne oldu şimdi bu telefona?
tek değilsin hacı fena donmalar var kafayı yememek elde değil
öyle sinir bozucu bi durumki fırlattıp atıcam yani telefonu ama biriktirdiğim parayla aldığım ilk telefonum kıyamıyorum :)
-
zalimadam bunu yazdı
güncellemeden sonra kilit ekranı donma gibi sorunlar yaşayanlar clean master uygulamasını yükleyip.
güncellemeden önce kurlu olan ve güncellemeden sonra çalışmadığı için sildiğim azı ugulamalar görev yöneticsinde hala çalışıyordu.
eyvallah hocam deneyeceğim şimdi..
-
b0rd0 bunu yazdı
Ya benim istediğim telefon rehberindeki ismi sağa veya sola kaydırarak arayabilmek :F illa içeriğine giripmi arayacağız nereye yazılıyor bu öneriler? yazayım bende.
Marketten ex dialer uygulamasıni indir hocam.
-
bendede tuş kilidi kendi kendine açılmaya başladı..kilitliyorum telefonu sonra bi bakıyorumki açılmış..
-
zalimadam bunu yazdı
İse yaradi sanki. Chromeyi acinca o acayip donma gitti. Telefon iyi durumda su an. Problem yasayan denesin.
-
Bitek donma bende mi yok arkadaş anlamadım ki. :D
-
Telekinesis bunu yazdı
Bitek donma bende mi yok arkadaş anlamadım ki. :D
Telefon kullanmak var,telefon kullanmak var :)