General Mobile Discovery Problemlerim
-
garanti varsa ver yapsınlar ya
-
kullanıyorum memnunum. nerdeyse 2 ay oldu.
-
Ne gibi bir donanımsal sorun buna yol açabilir? Telefon uyku moduna geçtiğinde kitleniyor. diğer tüm zamanlarda kütür kütür çalışıyor.
-
sony xperia p LT22i ye baktımda güzel telefon. istanbul bilişimde 749 TL.
-
bende de 2 gündür kapanma oluyo rom rot nedir bilmem sadece nete giriyorum telefonla + konuşuyorum başka bişi yatığım yok telefon cebimde bi bakıyorum kapanmış
-
rockes bunu yazdı
bende de 2 gündür kapanma oluyo rom rot nedir bilmem sadece nete giriyorum telefonla + konuşuyorum başka bişi yatığım yok telefon cebimde bi bakıyorum kapanmış
bataryayı çıkarmadan açabiliyor musun?
-
up
-
Mylitta bunu yazdırockes bunu yazdı
bataryayı çıkarmadan açabiliyor musun?
hocam gec gördüm kusura bakama sıkıntısız normal açar gibi açıyorum telefonu ama son günlerde yapmaz oldu :D maşallah ben bi ayarlarını kurcalarken gece 12 de kapanma mı uyuma mı ne vermişim gece kapanıyo nerden yaptığımı bulayım düzelticem :D gece elimde oynarken telefon 10 sn içinde kapatılacak vs yazıyo :/ iptal diom devam ediom.
-
hocam tüm ayarlar-sistem-güç açma/kapama planla şeklinde takip edersen kapatıp açmayı bulabilirsin . kolay gelsin