General Mobile GM 20 Pro Ve GM 20 Tanıtıldı
-
-
pro gördüğüm kadaıyla hiçbir yerde yok hatta gm sitesinde bile yok :D hatta telefon hakkında bilgi bile yok
-
PanxeR bunu yazdızalimadam bunu yazdı
bazı android cihazlar yardımcı işlemciden midir nedendir sosyal medyada yağ gibi akıyor.
aama bu generallerin alayı facebook istagram gibi uygulamalarda patates oluyor.
mesela huawei nin cigazları bu konuda iphone yakın performans sergiliyor.
gm bizim gibi pro cihazlara alışmış insanları tatmin etmeyebilir .
ucuz diye alıp pişman olmayın
hocam hem işlemci hem yazılım arayüzü ile alaklı mesela Samsung telefonlar bana sürekli laglı gibi gelir en pahalı Samsung telefonu elime alsam bile tepki süresi beni gıcık ediyor
uzun süre iphone kullandıktan sonra oneplus bana yakın deneyim sundu
samsunglar özellikle klavye açılışında berbat. eniştem almış bitane güncel birşey a50 midir nedir. galaksi s3 gibi kasıyor. ama memnun nedense.
bende android cihzlar hazır güçlenmişken geçiş yapayım diyecektim.
cihaz arayışındayım.ayfon 7 128 gb cihazımı şöyle güzel bir note 8 ile takaslayacam ama denk getiremedim. not 8 yine gideri var.
biraz android fantazisi yapacam. ios 12 varken jb yapmıştım herşeyi yapabiliyordum. sonra 7 ye geçince patates oldu hiçbirşey yapamıyom :d
torrent filan indirecem autoclick kullanacam filan.
-
mediatek'ten sonrasını okumadım
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
mediatek'ten sonrasını okumadım
Mediatek perfornmans konusunda eskisi gibi değil. Orta seviyede Snapdragon muadillerine kafa tutuyor. Özellikle oyun perfornmasının iyi olmasına uğraşıyorlar artık zira piyasa oyuna döndü. Millet sırf PUBG oynayabilmek için telefon değiştiriyor.
Mediatek işlemcili telefon alacaklar güncelleme beklemesin tek uyarım o artık. Mediatek Android güncellemesi için firmalardan para istiyor. Büyük firmalar harici para verende olmayınca telefon çıktığı sürümde kalıyor. General Mobile zaten iflasa giden bir firma. Güncelleme vereceğini sanmıyorum. Google zaten bunları Android One programından kovdu. Sebebi ise Google'ın verdiği güncellemeleri GM 9 Pro modeline uyarlayamadılar. XDA Devolopers forumdan bir üyenin romunu alıp kafalarına göre düzenleyip güncelleme diye verdiler. Birisi romu inceleyip romu yapan elemanın imzasını bulup haber yapınca büyük rezillik çıkmıştı.
https://www.webtekno.com/general-mobile-android-programi-h72853.html
https://www.youtube.com/watch?v=8LfyKeZHlNA
mkyb tarafından 28/Ağu/20 15:16 tarihinde düzenlenmiştir