George Carlin: Sizin İçin Zararlı!
-
-
bu adamı hep izlerim harika biridir
-
Üstattır ve hitabeti mükemmeldir.
-
GusFring bunu yazdı:
-----------------------------
Üstattır ve hitabeti mükemmeldir.
-----------------------------senin avatarda görünce paylaşmak aklıma geldi :)
-
öldügü zaman çok üzülmüştüm.
-
Yine dinle minle alay eden 1 komedyen daha, 1 i izledim iyi giderken öbürlerinde batırdı, aman diyeyim aksi yerler var dalga geçiyor güldüğünüzde, sizde dalga geçmiş olursunuz bunun bilincindeyseniz izleyin ben taki orda kapadım.
-
bu malakmı üstad.? beyninin gözünden küçük olduğu enbesilin teki
-
GoldenBoy bunu yazdı:
-----------------------------Tahmin ediyorum ki böyle yaklaşmanın sebebi din ve tanrı ile ilgili söyledikleri.
Lakin karalamak kolaydır, önemli olan çürütebilmektir.
-
GusFring bunu yazdı:
GoldenBoy bunu yazdı:
-----------------------------Tahmin ediyorum ki böyle yaklaşmanın sebebi din ve tanrı ile ilgili söyledikleri.
-----------------------------+111
-
GusFring bunu yazdı:
GoldenBoy bunu yazdı:
-----------------------------dostum tanrı dye bişey yoktur ALLAH tanrının belasını versin .n.f.k... evet böyle yaklaşmamın sebebi din herşeyin kendiliğinden olduğuna inanmıyorum çok saaçma. sizin teorileriniz mac bilgisayarın kendi kendine oluşması matematiğin mucize olması gbi birşey. böyleşeylerle kendinizi avutmayı brakın hala zamanınız varken 2dk'nızı ayırın sağlam düşünün sadece 2dk. 120sn çok değil
-
Hocalar Carlin burada hristiyanlığın özellikle katolik kolunun eleştirisini yapıyor. Burada bir müslümanın alınması gereken hiçbir şey yok.