folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Gerçeği Tartışarak Öğrenme Platformu Teizm.Com

Gerçeği Tartışarak Öğrenme Platformu Teizm.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

Bence gereksiz bir platform. Kusura bakma senin sitenle ilgili bişe değil inanç meselesinin kendisine aykırı bir durum var.

İnanç tartışılabilir birşey değildir.

Bir yaratıcının varlığına inanan insanların buna kanıt getirme çabasını iman eksikliği olarak görüyorum çünkü kanıtlayabildikten sonra inanmanın ne anlamı kalıyor ? 

Domuz eti yememeye, oruç tutmaya, namaz kılmaya vs. Kur'an da yazanlara mantıklı bir açıklama yapma çabasını acınası buluyorum. Hiç bir mantık aramamak, kanıt bulmamak  dini inancın gereğidir. Teslimiyet bunu gerektirir. Elbet bu meselelerin kendi içinde bir karşılığı vardır ama önemli olan insanın bu karşılığı arama çabasına girmemesidir.

Ayrıca inanmadığını söyleyen insanında hala din/yaratıcı vs üzerine düşünmesinide konuşmasına anlam veremiyorum. Arayış devam mı ediyor? Eğer devam ediyorsa bir yerde tartışması araştırması vs. anlarım ama bir karara vardığını düşünen insanın arayış halinde gibi davranması çelişkili bir durum. Hala tartışıyorsan bir arayış halindesin demektir. Bir yaratıcının varlığı yada dinin varlığına inancın yoksa kapat konuyu hayatına devam et. Genelde bu insanları forumda her türlü dini içeriğin,sorunun meselenin altında görüyorum.

Tartışma bir noktaya varma ihtimali olan konular üzerine yapılır inanmak/inanmamak bir noktaya bağlayabileceğiniz bir konu değil yıllarca konuşup durursunuz o kadar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Arkadaşlar yorum yapan herkese teşekkür ederim.

@literatur hocam ben deist düşünceye sahibim. Yönetici de olsam tartışma işleyişine müdehale edemem. 

Çünkü tartışmacı sayısı bellidir süre bellidir. haklıı haksız durumunu tartışmayı takip eden okuyan kişinin kendisi karar verecek.

@SkynetX hocam sistemin işleyişi hakkında düşünceni beyan etmişsin. Ancak eğer kişi ve süre sınırını kaldırırsak normal bir forumdan hiçbir farkı kalmaz. ki yakında 1 e 1 tartışma açma özelliği

ile duello sistemi de geliyor. Buradaki amaç belirli bir sürede, savunduğun düşünceyi en iyi  şekilde anlatabilmektir. Kişi sayısı neden getirdim. birisi çıkıp konudan bağımsız kaynak olmasın, tartışma harareti olursa onu bölmesinler diye. Tabiki bunlar senin düşüncen. Yoğurtçu yoğurdum ekşi demediği gibi ben de bu platformun tutacağını düşünüyorum :)

@Keyr00t Hocam o her konunun altında arayışa devam eden kimselerden isteyen istediiği düşünceyi savunsun, istediği eylemi yapsın, eğer teizm.com da gelip bir tartışma başlattı ise . Mutlaka ki karşıt görüşten olan, karşılık veren insanlar olacaktır. Sonuç itibari ile kazanan kasa oluyor :D

myblackworldweb tarafından 09/Ağu/17 13:29 tarihinde düzenlenmiştir

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Duello sistemi çok iyi hocam :D Çılgın müslüman ateistleri coşturuyor capsleri çıkar yakında :D 

next next next install
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı

Duello sistemi çok iyi hocam :D Çılgın müslüman ateistleri coşturuyor capsleri çıkar yakında :D 

:) bende iyi olacağı kanaatindeyim hocam. Bu capslar için biraz vakit olsa da yavaş yavaş sistem oturdukça tanınacağını düşünüyorum.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

:) bende iyi olacağı kanaatindeyim hocam. Bu capslar için biraz vakit olsa da yavaş yavaş sistem oturdukça tanınacağını düşünüyorum.

Face , İnsta ,Twitter da da site sayfası olursa daha fazla ilgi çeker. Hele ki coşturma capslerini gören karşı inanç sahipleri kastırma amaçlı siteye akın edebilir :D

next next next install
Toplam Hit: 2426 Toplam Mesaj: 16
tartışma platformu ateizm teizm deizm