Gerçek İntehar Videosu
-
baba bu herüf manyak helal olsun ama herüfteki cesatere o polislerde salak arasana asamın üstünü
-
Bu Ne Lay İç iç Sıç Gibi Bişi Olmuş..
-
yaw ilk izledimde bi daha hayatta izlemem dedim
şimdi saat b aşı açıyom bi daha izliyom a.q bağımlılık yaptı ama felaket bişiy yaw harbiden çok felaket bişiy -
müslüm babaya benziyo hafiften, bi o oda ne biçim bi odadır öle ya beş parmak kalındığında çelik kapı bilmemne yuh amk bide o adam nası sokmuş orasına silahıda kimse farketmemiş
-
niye farketmesinler ki ? bana kalırsa sonradan giren adam sanki silahı o vermiş gibi hiç şaşırmamıştı
-
olum insan ne şekilde ölürse ölsün en aşşa 1 dakka can çekişir!hatta beyinde öle bi yere dnk gelirki,ölmez bile!insan beyninde %60 işe yaramayan ksıım vardır!!
-
YAA O ADAM SALAGIN TEKİİ EGER Kİ BUYUK BİR SUÇ İŞLEDİYSEN VE KARAKOLA SİLAHI SOKUPTA KAFANA SIKIYORSUN BEN O ADAMA ESSEK DERİMM ONU YAKALAYAN POLİSLERİ ÖLDÜREBİLİRDİ
AMA BİZİMM Kİ NE YAPMISS GİRMİS ODAYA ELİ KOLU AÇIK POLİS ODADA TEK BIRAKMISS KAFASINA SIKIYOO ULAN ORAYI HARP ALANINA CEVİRRRİM BEE BENDEN BU CAN CIKACAKSA BENİM MERMİM DEGİL ONLARIN MERMİSİ DELSİN BEYNİMİ... -
zaten kafasi guzel adamin ...
-
bu videoya fake diyenler parnak kaldırsın? bence gerçek adamın biri izlemiş bu videoyu inanmıyor diyorumki neden inanmadın.DEDİ NE A.Q ADAM KAFA YA SIKTI BİŞİY OLMADI. MEĞERSEM KAFASI BÖLE KÜÜÜTTT DİYE 2 METRE FIRLAYACAKMIS babababababa:Dd
-
Vay A.q. Bu Nedir Ya.Normalde Hiç Etkilenmem Böyle Şeylerden Ama Ne İndirdiğimi Unuttum Herif Kendini Vurduktan Sonra Anladım.Psikopatız Diye Geziyoz A.q. Bide. :D
Eline Sağlık Çok Sevdim.
Toplam Hit: 8592 Toplam Mesaj: 25