Gerçekmi Acaba Bir Bakın?
-
rea'yı heklerse bi kere heklemezse iki kere
-
%
-
ehahahhahhaaaa :D her sene aynı saçmalıklar gelio
-
aklıma çernobil virüsü olayı geldi.. bilmem ayın her 26 sındamıydı neydi ozamanlar hatırlayamadım şimdi.. adamın internetle alakası yok bilgisayarı açmıyordu.. "-hayrola lan dışarı gelebildin bilgisayarın başından kalkıp.. -ya sorma ya çernobil virüsü var ya bugün açılmayacak bilgisayarlar.. -alla alla.. (düşünüyordum ozamanlar anlamıyorduk tabi bende ne bilgisayar vardı ne bişey gariptik bırak pc'yi çalışabilir durumda bir commodore64'üm bile yoktu ah ahhhgğ.. 'ulan internetle bi s?kle alakan yok bre öküzün yiğidi sadece oyun oynuyorsun ne virüsü oğlum' diyemedik içimde kaldı te ozamanlardan..)" buda benzeri olay işte attım yalanı s?keyim inananı hesabı yaptılar herhalde..? messenger listedeki bir çok kişi yemiş ama kişisel ileti olarak yazmışlardı.. (hala messenger poroğramına "msn, emesen" diyenlere kıl oluyorum arhadaş..)
-
banada atmışlar öyle bi mail bide işin gerçeği kızlar çok inanıyo bunlara :D gelmiş biri yanıma işte biri msn adreslerini hackliyomuş dedi bende ne güsel dedim :) işte o da dedi nesi güsel herkesinkini hacklicekmiş bende dedim ii söyle ilk benimkini hacklesin:D kızlar güzel kandırılıo bu konuda
rene aga koptum sana :D '' birçok tanıdık sikilmiş orası güzeldi :D
-
gelsin benimkini imha etsin Yazar:COŞKUN | 01.04.2007 arkadaşlar ben bir hackerim adresim ailem_987@hotmail.com dur rea yı tanıyorum gelsin benim msn adresimi imha etsin göriyim .......... bu ülkeye bulaşanı ... yaparım bunun için rea aayla savaşıcam ve bütün hacker lerin rea dedinlen herifle mücaddele etmelerini istiyorum allahıma kitabıma kafa keserim Yazar:onur | 01.04.2007 ulen gelsin yapabiliyorsa benimkini yapsın bende türk hacker onur
Abi adamlar heykır aşmış tipler haliyle :)
-
o once bi tarafını parmaklasın:D