Gerçekten Güzel..
-
bence tam tersi düzen belliyken bazıları bu düzene el uzatıyor kürtleri ittirerek düzeni bozmaya çalışıyor gibi bence :S
-
ee türk yazan taşı kaldırınca niye bi s.kim olmuyo ?
-
KURN44AZ bunu yazdı:
-----------------------------
ee türk yazan taşı kaldırınca niye bi s.kim olmuyo ?
-----------------------------Başında komutanı olmayan bir ordu ne olur ? dağılır .. ilk pusuda gider.. en basit örnek .. sana birşey çağırıştırıyor mu ?
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
bence tam tersi düzen belliyken bazıları bu düzene el uzatıyor kürtleri ittirerek düzeni bozmaya çalışıyor gibi bence :S
-----------------------------Evet o da resmin ikinci bölümü..
Bu düzen karanlık yabancı bir el tarafından bozulmak isteniyor !
-
çerkez açılımı :)
-
bu ulkede bu kadar parçaya bölünse bize ne kalıcak ulyynn
-
cok sacma bi resim.. neden cünkü herkes farklı anlamda bakacaktir.. bütüncül bir resim degil.. kaldi ki bir kürtllerin iteklendigini savunan söylesin bana nesini iteklemisiz??? acik acik söyleyin.. egitim dedik ögretmen öldürdüler.. fabrika üretim dedik, işe girenleri ve girmek isteynleri sindirdiler.., demokrasi dedik, yönetime pkk terör örgütünden zamazingolari getirdiler, asayiş dedik meydanlari yakıp yiktilar.. haydi madem kürtçe konusun dedik(sanki daha önce konusmuyorlardi) , iyicene azıttılar. kalkip karanlik güçlerden bahsetmeyin şimdi.. kürt ögretmen var, kürt memur var, kürt işci var, kürt siyasetci var, birakın yahu bakanlık yapanlar var, türkiyede istedikleri yerde çalışıyorlar, bodrum marmaris, kuşadasi en güzel yerlerde cirit atıyorlar, şimdiye kadar kim iteklemiş.. acin tv yi izleyin... yaptıkları sence cok mu insanca.. bir kisiye 100 kisi dalmak, hemde devlet görevlisine?. simdiye kadar bir kürde 100 kisi dalanı görmedim ben?? niye görmedim.. biz mi cok duygusalız.. kimi cikar kürtler kandirilmaya müsaittir cahildir der, bunada katılmıyorum, kürtler bizim kadar duygusal degiller.. sinsilik yakıp yıkmak bozmak gördüm ben hep onlarda.. birleştirici hic bir adım yada düsünce görmedim.. bir ülkede sorun cikiyorsa neden bizim iteklememiz olsun.? yazıktır elinizi vicdanınıza koyun... bu yaşanan süreçe ragmen dua etsinler devlet en sert yetkisini kullanmiyor.. ama kullanmadikca iyice azıtıyorlar.. bakıyorsunuz taşlayanlarin hepsi çocuk, zafer isareti yapıyorlar, arkalarindada poşuyu suratlarina maskelemis gercek pkklar var.. o cocuklar pkk li olmuş bile.. ve bu suc devletin degildir.. o cocugun ailesi ve cevresidir.. demekki pkk kürtlerin üzerine öyle bi oturmuş ki ne vazgecebiliyorlar nede peşlerinden daga cikabiliyorlar.. sehirde sempatizanlik yapmak daha mı masumane? yada dagda kalleşce sirttan vurmak.. ondan sonra analar aglamasın edebiyatı yapmak.. (!)