Gerçekten Pokemon Yakalayabiliceğiniz Bir Oyun
-
yazipcikacak bunu yazdıblackglove bunu yazdımkyb bunu yazdı
Buradan kendini Pikaçu sanıp camdan atlayan çocuğa seslenmek istiyorum :
Senin ta amk ben.
aynen ne zaman aklıma pokemon gelse o piç yavrusuna sövüom ve üzülüom :(
ulan üşenmedim baktım piçin facesi bu :D rapçi olmuş . beyefendi sövdüm rahatladım ibneye :D
https://www.facebook.com/pislik011?fref=ts
-
eskiden pokemoncrater vardı, o kapanınca pokemonvortex açıldı birebir aynılar. vortex hala devam ediyo diye biliyorum.
-
blackglove bunu yazdıyazipcikacak bunu yazdıblackglove bunu yazdımkyb bunu yazdı
Senin ta amk ben.
aynen ne zaman aklıma pokemon gelse o piç yavrusuna sövüom ve üzülüom :(
ulan üşenmedim baktım piçin facesi bu :D rapçi olmuş . beyefendi sövdüm rahatladım ibneye :D
https://www.facebook.com/pislik011?fref=ts
Amk çocuğu bir devri kapadı.
-
Bundan Google gözlük ile daha büyük keyif alınabilir. Tabi gözlük o kadar grafik işleyebilecek potansiyelde değildir. İleride teknolojiyi geliştirince yaparlar.
-
hsyN bunu yazdı
eskiden pokemoncrater vardı, o kapanınca pokemonvortex açıldı birebir aynılar. vortex hala devam ediyo diye biliyorum.
bende bunu arıyordum iyi oldu söylediğin :)
çocukken nasıl zevk alırdım bu siteden bakalım aynı tadı alabilecek miyim.
aynı hatırladığım gibi.. ama zevk alamadım =)
BerkayCit tarafından 11/Eyl/15 18:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Telefondan gelen GPS datasına göre yapmazlar umarım. Cheating olduktan sonra anlamı kalmaz.
-
j4x bunu yazdı
Telefondan gelen GPS datasına göre yapmazlar umarım. Cheating olduktan sonra anlamı kalmaz.
GPS datasına göre yapıyorlar.
Ama şöyle bir önlem almışlar(en azından bu pokemon crater ı yapacak olan aynı zamanda ingress in geliştiricileri), androidde fake locations açıkken veya iphone da jailbreak ile fakegps tarzı tweakler yüklüyken program çalışmıyor.
Düzelt öyle açılacam diyor.
-
Böyle şeyleri gördükten sonra daha yayınlanmamış olduğunu fark edince bütün psikolojim çöküyor arkadaş
-
mkyb bunu yazdı
Senin ta amk ben.
aynen
-
eger gercekten gösterdikleri gibi yapacaklarsa, ileride özellikle ülkemizde neler olabilecegi hakkında fikir veriyor. kendini pokemon sanıp camdan atlayanlar bir yana, bu sefer blastoise vs. aramak icin köprüden denize atlayan olursa sasırmam veya aynı mekandaki pokemona rastladılar diye birbirlerine bıcak ceken insanları dahi görebiliriz.