"Gerekirse Ankara’Yı Vuracaktık"
-
adama bakan karaya kadar gidecekmiş gerekirse olm ordan ankaraya baban gelse gidemez amele ne sanıyon sen kendini rambomu
edit : ayrıca eskisi gibi topla tüfekle bi şavaş olmaz soğuk savaş denilen şey adamların elinde para var herşey elleribde isteseler aç bile kalırız ve ankaraya gelemezler değil ama öyle sınırdan filan gelemezler ancak ülkemizi bombalar havadan çıkarma yaparlarsa 500 000 askerle belki ırak gibi yaparlar ve ayrıca unutmamak gerek türkler böyle bi işgali ıraklılar gibi karşılamaz tr de kitlesek bi silahlanma var çok kayığ verirler
kısaca bize bişi olmaz olan onlara olur götleri açıkda kalır heryıl milyarlarca dolar tr sayesinde kazanıyolar
-
Tercüme ediyorum
'TSK bize ayar verdi , washingtondaki babalarımızdan yardım istedik de hükümeti ikna ettiler...' -
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------Tercüme ediyorum
'TSK bize ayar verdi , washingtondaki babalarımızdan yardım istedik de hükümeti ikna ettiler...'
-----------------------------sen işin inceliğini çıkartmışşın kardeşim , bunu okusunlar öyle yorum yapsınlar..
-
kendilerinin girmesine gerek yokki sınırdan bır telefon la serseri mayınlar patlatilabilr...bu onlar icin zor olacagını zannetmiyorum..ki patlatacakları zamanda patlatıyorlar yani olan bir patlayıcıyı tasıyana oluyor bide masumlara herkes gene aynı maskede yol alıyor...
-
arkadaslar uyanalım bırakın tırı vırıları agzı olan konsur yazar cızer bosverin konussun gerızekalı ajan ankaraya kuzey ıraktan kalesnıkof ve 4 5 pesmergeyle gıdebılecegını sanıyor :D:d neyse
abı sorun basta erdoganda gulde adamlar Turk degıl bence agır bır suclama ama erdoganın esının yahudi oldugunu duydum. neyse ben bırsey demek istiyorum yeri ve sehri soylemicem
bir başkomiser diyorki artık kürtler 1. sınıf insan bızler onları korumakla gorevlendirildik bu yukardan gelen bir emir ama ben yinede yakaladımmı gizli gizli s....rim diyor bashsı gecen kisi yalnız kürt diyerek her kürtten bahsetmiyoruz kimlerden bahsettiginmizi biliyorsunuz buarada birseydaha anlasılıyor burda insanları sınıflandırma ayırma girisimi var ... neyse bukadar yeter anlıcagınız akkıllı davranmazsak bu bastakı satılıklar böyle devam ederse kötü günler yasıcaz ama üstesinden tabiki gelecegiz.
-
beyler düşman böcek olsada asla küçümseme gafletine düşmemek gerek, bu şuursuz kürt var olan üçtane beyin hücresiyle aklınca Türklerle savaşması gerektiği sonucunu çıkarmış bunun gibi milyonlarca kuyruklu kürtün aynı sefil düşünceleri paylaştığına eminim. öcalan denen ucubeye önder diyebilecek zavallılardan beklendiği gibi ve en tehlikeli tipler kaybedecek hiçbirşeyi kalmamış olanlardır, mal ve paradan bahsetmiyorum yalnızca, ahlak ve zeka ve maneviyat ve kültür vb ki kürtler hepsini kaybetmiştir. apo denen maymun son umutlarıdır oysa kıçını kısmen rahata almış dünyaya entegre olmuş manevi değerlere bağlı Türk halkı için savaşa girmeyi geç çatışmaya tahamül etmek bile dayanılmaz birşeydir.
Bu ayrılıkçı hikayenin sonuda, tarihte sayısız memlekette yaşanmış ve ülkemizde de defalarca yaşanmış bir filmin devamıdır. İki türlü nihayete erebilir ki, birincisi sınırları değiştirip ayrı bir ülke olduklarını tanımak ya da buna destek veren halkı pes edip diz çökene kadar kırmaktır. Yani israilin, rusyanın, çinin yaptığı gibi bir kıyımdan bahsediyorum. İki boktan birini yemek zorundayız...