folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gereksizliğin Hepsiburada

Gereksizliğin Hepsiburada

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

Ben hizlial.com dan sorunsuz iki alışveriş yaptım.

Hepsiburada iğrenç oradan bir sipariş verdim vermez olaydım 7-8 günü geçti ürün tesli olmadı iptal ettim.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoseptich
    phoseptich's avatar
    Erkek

geçmiş olsun kardeş okudum. ve benimde başıma böle bi olay gelmişti.
    internet ortamında ne olacağı hiç belli olmuyor. bayiden satın aldığınızda bile müşteri hizmetlerinde sorun yaşıyorsanız bu olayı şnternet ortamı çin düşündüğünüzde riskin ne kdar artacağını düşünün. dediğim gibi sadece  risk... işini düzgün yapanda var yapmayanda ancak intent üzerinden alım satımda her an bi soruna hazırlklı olmalıyız. 

Ne de olsa herkes birgün ölecek...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek

stokda olmayan ürünü warmış gibi gösteriolar. sipariş verince ana firmadan geç gelio yada gelmio.. problem oluo.. bende 10 larca ürün aldım. bi tane bile problem yaşamadım.

ama olabilio.. eğer belirli ürünlerde problem yaşarlarsa o ürünün satışını yada aracılığını yapmıolar.bunu biliorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanal_Zeka
    Sanal_Zeka's avatar
    Erkek

arkadaşlar bahsettiğim üzere hepsiburada.com la ilgili sıkıntım vardı ve bunu tükoder2e şikayet etmiştim. heyet kararı ile siteye yazı gönderilmiş. bugün beni aradılar özür dileyerek sorunun halledileceğini söylediler. ben paramın geri iadesini istiyorum hesap numarası vereyim gönderin paramı istemyorum sizin ürünlerinizi dedim hatta onların aramasını fırsat bilip içimde ne var ne yok döktüp telefondaki kıza. beni çok iyi anladığını finans bölümünde bi sıkıntı olduğunu ve yılsonuna denk geldiği için bi sıkıntı oluştuğunu bildirdi. para mı vermediler ama ürünleri gönderiyolar. telefonu kapattıktan sonra baktım havalem onaylanmış.

demekki neymiş, hakkını her türlü arayacakmışın. saygılarımı sunarm.

bu tür sorunlar yaşayanlar olursa hemen tükodere başvurun eğer oraya gitmeye üşenirim benim e-türkiye şifrem var diyosanız oradanda şikayet edebilirsiniz.

Tbt"de Konu Konu Gezip Tüm Müritlerin İmzalarını Okuma Gibi Bi Alışkanlık Kazandım :))))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kardeşim senin gibi bu sorunu yaşayan bir çok insan var ve sıkıntılar içinde olanlarda var bir olun beraber bir avukat tutun dava acın ve tazminata boğulsun gavatlar birdahada böyle bir sorunla karşılaşmayız belkide kapatırırlar birdahada böyle bir iş yapamazlar yasak getirilir belkide hata reklam alıpda sitesine ücretini ödemedikleri bir çok insan var onlarlada bir olup acabilirsiniz davayı bence daha etkili olur

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanal_Zeka
    Sanal_Zeka's avatar
    Erkek

YasamaK bunu yazdı:
    -----------------------------

kardeşim senin gibi bu sorunu yaşayan bir çok insan var ve sıkıntılar içinde olanlarda var bir olun beraber bir avukat tutun dava acın ve tazminata boğulsun gavatlar birdahada böyle bir sorunla karşılaşmayız belkide kapatırırlar birdahada böyle bir iş yapamazlar yasak getirilir belkide hata reklam alıpda sitesine ücretini ödemedikleri bir çok insan var onlarlada bir olup acabilirsiniz davayı bence daha etkili olur

hocam ben hakkımı aradım ve aldım. hakkını aramayan veya bu duruma düşmemeleri için ben buraya yazdım. umarım yardımcı olur bu yazdıklarımız.

Tbt"de Konu Konu Gezip Tüm Müritlerin İmzalarını Okuma Gibi Bi Alışkanlık Kazandım :))))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Helal olsun valla tebrik ediyorum hakkını bırakmıyacaksın.

geçen flodan ayakkabı aldım çalıştığım yere yakın bi yerdi iş yerine geldim ayakkabıyı girdim ayağım alışsın diye abi ayakkabı 50tl pazardaki 15/20 liralık ayakkabıdan farkı yok dedim geri verim gittim dedim iade etmek istiyorum dedileriade edemessiniz kredi kartıyla almışsınız öyle şey mi olur dedim iade alıcaksınız gibisinden 3/5 cümle sonra dedi taksitle almışsınız her ay taksit tutarınca para yatacak dedim önemli değil iade alın.

Bırakmıyacaksın ibneler salak yerine koyuyorlar milleti.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sanal_Zeka bunu yazdı:

YasamaK bunu yazdı:

hocam ben hakkımı aradım ve aldım. hakkını aramayan veya bu duruma düşmemeleri için ben buraya yazdım. umarım yardımcı olur bu yazdıklarımız.

umarım kardeşim 

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

Benzer bişey benim de başıma gelmişti. Stokta olan bi ürünü sipariş ettim, havalem 4 günde onaylandı, 4 günden sonra 1 hafta tedarik sürecinde bekledi. Defalarca mesaj attım belli süre sonra c/p cevaplar geldi, sonra birgün ansızın heyecanlı şekilde açtığım mesajda ürünün ellerinde olmadığını söylediler. İstersem hediye çeki vereceklerini ya da ürünün gelmesini bekleyebileceğimi belirttiler. Ben de epey kalayladım ama ne işe yaradı hiçbişey...

Hakikaten son derece ampul bir alışveriş sitesidir kendisi.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

Allah o sitenin belasini versin. Boyle siktirik dandirik bir alisveris sitesi gormedim. baslarina yikilir insallah. 2 hafta once 60 ytl degerinde alisveris yaptim yurt disindan, parayi bankamdan cekmelerine ragmen henuz banka onayi alinmamistir diye uyari vardi sparisimde. ondan sonra 4 5 gun oldu bekledim, Tabi bu arada 3 4 tane mesaj attim, hic birine donmediler. sonra siparis otomatik olarak iptal oldu... Paramida aldilar o. cocuklari, aradim musteri temsilcisini 20 dk bekledim, ne ayak dedim boyle boyle sorun var, kari basladi bos bos konusmaya, ben onu bunu bilmem dedim parami geri yatiracaksiniz. en gec 48 saat icinde geri yatar dedi, abi 3 4 gun gecti aradan hala para yok. onlar tam bir O. Cocuklari!

**EbMaRtEu**
Toplam Hit: 5117 Toplam Mesaj: 32