Geri Geri Park Yerinden Çıkarken Hatalı Park Yapan Araca Çarptım Suçlumuyum?
-
Serviste ne sıkıntı varda tutanak tutturuyor onu anlamadım.
Hiç bişi yokmuş gibi gözüktü serviste
Branxian tarafından 03/Oca/15 00:06 tarihinde düzenlenmiştir -
arkadan vuran ve geri geri gelirken vuran her zaman suçludur. ben olmayacak yerde geri geri çıkarken kadın ters yönden arkama geldi vurdum karıya sadece ters yön cezası yazdılar suçlu ben bulundum :) kısaca hocam çizime bakarak çıkış manevran yanlış zaten (kurallara göre) geri gelen sensin, falan filan suçlu sensin yani (kural olarak) ha etik olarak bakarsak servis şöförünün en azından 4 lüleri yakması lazım onun ki ayrı bi mallık. hadi geçmiş olsun. çok fazla hasar yok hatta yok yani.
-
Duran araca çarpamazsın hocam, adam otobanın en sol şeridinde duruyor olsa da çarpamazsın bozulmuş da olabilir kalp krizi geçiriyor da olabilir trafik bir bütündür sorumluluklar da karşılıklıdır.
-
Hocam muhtemelen suçlu sensin. Senin yerinde olsam aracımı servise götürmezdim ve kaskodan yaptırmazdım. Belliki aracın max 1-1.5 yaşında hem boş yere kaskonu bozdurup hem de araca hasar kaydı geçilecek. Normalde 200 liraya halledeceğin şeyi bilmem kaç katı hasar kaydı geçicekler. Geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasın.
-
teşekkür ederim hocalar yorumlarınız için farı şimdilik değiştirtmem yanıyor çünki herhangi bi sıkıntı yok sadece alt tarafı kırık, yeni bi kedi gözü alıcam kaportayıda kendim yerine oturttum sanırım şuan düzgün duruyor