Geri Koşma Sporu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

neden başarısızız?

çünkü 20 yaşında dünya şampiyonu olan adam 11 yaşında çalışmaya başlıyor...

biz ise, ağustostaki olimpiyatlara temmuzda hazırlanmaya başlıyoruz:)

sonrada ithal türklerle birincilik arıyoruz :)

elvan bacı yarı finale çıktığında renenin yazdıklarıydı:) olimpiyatları izlemiyordum şimdide böyle sporu yeni duyuyorum:)

Ömer Aslan, Türkiye'de çok fazla bilinmese de dünyanın birçok ülkesinde büyük izleyici kitlesine sahip retro sporunu (Geri geri koşma) Türkiye'de yapan çok az sporcudan biri. Birçok Avrupa şampiyonasında birincilik ve ikincilik ödülleriyle önemli dereceler kazanan Aslan, 20-21 Eylül 2008 tarihlerinde İtalya'nın Parma kentinde yapılacak 2008 Dünya Retro Şampiyonası'na hazırlanıyor. Aslan, maddi imkansızlıklar nedeniyle bir lokantada garson olarak çalıştığını ve mesaiden arta kalan zamanda antrenmanlara devam ettiğini belirtti.

İçler acısı.bir durum.birisi sahip çıkmalı.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    geri geri koşma sporu? ilk defa duyuyorum:/ güzelmiş tuttum bu sporu:D

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

konuyu okuyunca, lan bunlar benim yazdığıma ne cok benzio dedim :)

Meğersem benim yazdığımmış :)

--

Geri geri koşma sporumu varmış yahu :|

Duyan Varmı?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ya retro falan biraz araştırdımda bunun izleyici kitlesi baya var sanırım :S ama bizler bilmiyoruz :D

ne desek?

cahiliz cahil :))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek

malesef bu tarz konularda millet olarak çok gerideyiz neden denirse ilgilenilmiyor.

mesela bir örnek andy murray ingilizdi sanırım ingiltere bu adama milyonlarca dolar para döküyor

neden çunku ülkelerinde bu tarz oyuncular çok nadir çıkıyor devlette bunu kaybetmemek için elinden geleni yapıyor.

elin kıçı kırık ibnesine milyonlarca dolar harcanırken bizim retrocumuz garsonlukla birincilik kazanıyor.

birde bu arkadaşa bu kadar para  harcandığını düşünsek kimbilir ne başarılar yakalar.

bi örnek daha var pekin olimpiyatlarına damgasını vuran yüzücü phelps

adamın sponsoru olimpiyatların ana sponsoru olan omega bu adamın bu başarıyı yakalamaması neredeyse imkansız.

çok disiplinli olabilir bok atmıyorum ama birkaç kişiye harcanan bu milyon dolarlar bizim devletimizde anca bir kaç milyon kişiye harcanıyor.

millet nasıl daha fazla kazıklayabilirimin düşüncesinde.böyle giderse ...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    bir sporcu olarak her sporun desteklenmesinden yanayım ama şimdi Allah için çok uyduruk sporlar da çıkıyo onu da kabul etmek lazım ya. bi yandan bu da zevkli bişey he, denemeyenler denesin geri geri koşmayı, çok keyifli.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

yok abicim yok adam olmayız biz. olimpiyatlarda veya başka oyunlarda dereceye giren sporcuya binlerce cumhuriyet altını veriyosun ama o sporcuların yetişmesi için bir tesisi çok görüyorsun. olacak işmi.

edit. bu spor dalında en iyisi türkler olur eminim. geriye gitmekte üstümüze yok. 

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

bugrahan45 bunu yazdı:
    -----------------------------

edit. bu spor dalında en iyisi türkler olur eminim. geriye gitmekte üstümüze yok. 

muaha:D:d

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    ön ön koşamıyo bizim millet geri geri nasıl koşacaklar :|

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    buna spor diyen var mı acaba? yürüme takla atma zıplama yarışları falan da çıkar artık :D

We can be more, we can be much more.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    konpicyus bunu yazdı:
    buna spor diyen var mı acaba? yürüme takla atma zıplama yarışları falan da çıkar artık :D
    Türkiye'de çok fazla bilinmese de dünyanın birçok ülkesinde büyük izleyici kitlesine sahip retro sporunu (Geri geri koşma) Türkiye'de yapan çok az sporcudan biri.
Toplam Hit: 2402 Toplam Mesaj: 12