Gerici-Warrior Un Tüm Gizli Konuları , Özel Mesajları Ahanda Burada.
-
nevin sagt:
sen devletin hangi kademesini işgal ediyorsun
BADBOY - iP/Cyber-Warrior TIM sagt:
nevin
buna senin hayal gücün bile yetmez
nevin sagt:
neden zarar vereyim kardeşim ben tanımadığım insanlara
o yüzden o mevzulara girme
Bakılçı reisine bakın :))))))))))) Temel reis tam ıspanak yemiş , kızla konuşmuş :))) Nevin kimse ellerine sağlık töt etmiş temel reis i :)))))))))))))))))))))
-
bu wc de bu gibi konularla baya nam yaptı ibnelerin hiç bi başarısı yok böyle konularla meşhur oldular?doktorayda gidince götü başı dağıttılar...
-
bittim koptum...
ya bu wc ne acaip bise ya :)
-
Helal sana ŞİFRE Daha ne diyem Ule CwDoktoray
Senin Dediğin CW Artık Oldu WC
Gelen giden girdi :D
-
Benden bir katkı olsun Lise sondaykeyn bunlar "Umut Yolu" mu böyle bir dergi çıkaracaklardı sanal alem dışında gerçek alemde mücadele de sürecek :))...Silahlı birde vurucu ekip kurup suikast falan düzenleyeceklerdi...Tabi bunu yapacak beyin olmadığı için hayata geçiremediler...Nerden biliyorsun diye sorarsanız cw-wc :) nin içinde bir salak kıt hödük bir arkadaşım var bana dergide yazı yazmayı önermişti...Hatta Almanya ve Brezilyadan ikitane Müslüman ayarlamışlar yurt dışı istihbarat bürosu falan hayalleri vardı...Birde o zaman ekibe alacakları adamların KARADENİZLİ olmasını istiyorlardı Karadenizliler daha dinine bağlıymış gerekçeleri buydu.....
Neyse bu cw,wc de olmasa gülecek birşey olmayacak...Saygılar...
-
valla bu adamlar acaip reklam yapıyorlar basında biz bölümüne bi bakın isterseniz züküle züküle o.rpu oldular ama çene baya iyi
-
Harika :))))))))))))))))))))))))))))
bunları çıktı alıp odama asıcam :))))))
-
adamlar ciddi iş yapıyorda kendileri çok abartmış.Sanki kendi devletleri var.Bende oraya üyeyim ordan biliyorum.Aşırı abartı var.Sanki ordudalar :P
-
lem ordu bunlara kıçı ile bakar..ama bunların mit içinde fethullahçı takımından adamları var o yönden sağlamlar...türkiyede hackledikleri sitelerin çoğu mit içinden bitiriliyor....bunlar pek bir boq yapmıyor zaten....
-
merhabalar herkese,
fazla söze gerek yok garibim cw ye gelen vurdu giden vurdu..
birde biz vurmusuz ayip mi günah mi kardesler :-))
Saygilar
Sifre