folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Gerilla Örgütleri Neden Bitirilemiyor



Gerilla Örgütleri Neden Bitirilemiyor

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Temmuz/2003
    Erkek

    hain içeriden olunca kapı kilit tutmaz.


    goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pala
    pala's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Temmuz/2016
    Erkek

    Benim düşüncem şu yönde terör örgütlerinin çoğu petrol rezervlerinin olduğu yerlerde petrol rezervlerine sahip olmak isteyenler terör örgütleri yaratıyorlar. Aynı zaman da bu terör örgütlerini yaratanlar dünyanın en büyük silah üreten şirketler veya ülkeler. Olşuturdukları terör örgütlerinin silahlarını ve diğer giderlerini karşılıyorlar daha sonra petrol rezervinin olduğu bölgelerin başına salıyorlar. Daha sonra petrol rezervlerin terörö örgütlerinin doğal olarak onları oluşturanların oluyor. Petroldan kazandıkları para ile hem silah üretimi yapıp o teröristlerle savaşan ülkelere satıyorlar böylece hem terör örgütlerine sağladıkları parayı sağlıyorlar hemde kar etmiş oluyorlar.  


    Bulunduğun yerden memnun değilsen yerini değiştir. Ağaç değilsin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mayıs/2007
    Erkek

    Teror orgutlerini besleyen ulkelerin derin devletleridir.en basindada herkesin bildigi abd israil ingilizler almanlar gelir.amerikayi amerikan halki degilde ingiliz yahudi ortakligi yonetir.amerikalilar bagimsizlik savasinda ingilizlerden kurtulduklarini saniyorlar.

    İkinci cihan harbinde ingilizler yahudileri bosuna gemilerle  tasimadilar.arada bir ittifak var.cia denen orgut ingilizlere ve yahudilere calismaktadir.nerde bir illegal orgut varsa altindan hep cia cikmakta.

    AMerika denen lanet ulkenin tarih boyunca yonetimini devirmedigi mudahale etmedigi ulke yok yani.durum bu olunca terorde bitmez yani


    mademki türksün systeme göster ürksün
Toplam Hit: 3856 Toplam Mesaj: 24
gerilla örgütleri neden bitirilemiyor