Geriye Dönüş!!
-
izmaritli
gunlerime geri dönmeyi -
tuğrulbaba; sen ne yapardın hoca :P
ben ise okulum bitmedi bu sene :( :( 1 yıl geriye dönüp bitirmek için elimden geleni yapardım :) ......keşke o şans verilse... -
...
-
fikir edinmeye çalışıom desem?:):)
bilmiyorum o kadar çok şey varki kafamı biraz toparlayım yazarım.. -
siz zamanı geriye dondurduk ten sonra ben zamanı tekrar ileri alırdım butun hayallerinizi yıkardım :) yaşasın kotuluk :)
-
Zmanda hareket edebilmek mümkün olsa ve size bir hak tanınsa hayatınızda neyi değiştirmek isterdiniz?
---
ehe ehe ne yaparım, geriye gider projeyi çalar ve bu hakkı sınırsız yapardım :)
----
ya da çok geriye gider adem'le havvay öldürürdüm, 4 milyar insanı ve çocuklarımızı, torunlarımızı sefil bir hayat sürmekten kurtarırdım.
Gerçi kahramanlığım karşısında asla ödül alamazdım ama olsun :) -
2006 nın başına gidip şu Allahın belası okulu bitirmek için uğraşır, uzatmaz rezil olmazdım..
-
eski sevdıgım kıza tokat atmadan 1 gun oncekı gune yada universitenın sitesini hacklemeden 1 gun oncekı gune donmek ısterdım :)
-
öyle bi şansım olsa pınarla en bastan tanısır ve yaptığım hataları yapmazdım..! ve geriye dönsem kendimi fazla üzmez akciğerlerimi patlatmazdım :D sigarayı özledim bide =)
-
www.microsoft.com www.mynet.com www.hotmail.com www.tahribat.com www.sanaldarbe.com www.cehennem.com/org www.cennet.com Bu Domaınleri ALırdım Geçmişe Gidebilme İmkanım Olsaydı .... Kimsenın daha aklına gelmeden kapardım satardım :)
Toplam Hit: 4010 Toplam Mesaj: 29