Getirisi En Yüksek Olan Yerler
-
petkim al 10 sene arkana bakma.
-
Enpara %9 veriyor hoşuna gitmiş
10k bana ver 1 yıl sonra %12 faizle geri ödeyeyim
tosunbank
Not: şaka değil
-
Akbank hoşgeldin faizi %10 ' du sanırım ilk ay için,
İlk aydan sonra çekiyorsun paranı ING'ye yatırıyorsun onun da %10 civarlarında faizi var,
Sonra ki durağın ise TEB oluyor. Hiçbirinde taahhüt yok diye biliyorum. Yakınlarda işim olduğu için araştırmıştım.
-
basligi gorunce elemanin 1 milyonu var sandim. 10bin liraymis
-
rajooonn bunu yazdı
Akbank hoşgeldin faizi %10 ' du sanırım ilk ay için,
İlk aydan sonra çekiyorsun paranı ING'ye yatırıyorsun onun da %10 civarlarında faizi var,
Sonra ki durağın ise TEB oluyor. Hiçbirinde taahhüt yok diye biliyorum. Yakınlarda işim olduğu için araştırmıştım.
hocam taahhüt vardır ya.Olmasa adam 2 ay içinde 10 bin tl ile 2 milyar kazanır.
-
doları az-çok görebiliyorsan saatlik alım satım yap enparadan. kazanırsın az çok. hiç olmadı 2.7nin altındayken al. 8 haziranda bir daha bak duruma, yükselecek gibiyse biraz daha tut. 2.90ı görür sene sonuna kadar diye düşünüyorum en az. o da 10k için 800 lira civarı kâr demek. enparada ise 3 ay için 10kya vereceği para 264 TL oluyor uygulamadan hesaplattım.
-
Forex oyna, oynamayı bilmiyorsan izmirdeyim. Yatırımcı arkadaşlarım için komisyon hesabımla oynuyorum. Dilersen yardımcı olabilirim.
-
u235 bunu yazdıKizilgun bunu yazdı
doların iniş çıkışı takip et günde 50 kağıt yattığın yerden kazanırsın. faiz vs kazandıramaz bu kadar. açıklamaları takip edersin 1 saat aralıklarla
Hoca varsa öyle bir para 10 bine bizde kazanalım 5 6 katını hemde? Nasıl oluyor?
-
:) 10 bin var diyorsun iyi gelir elde etmek istiyorum diyorsun. yüzde 10 dan yatırmışsın.
evet seneye 1000 lira kazanıyorsun.
faiz haramdır