$.Getjson Fonksiyonunu Return Döndürmüyor?
-
Şimdi bi kaç deneme yaptım şöye söyleyeyim;
deneme yaptığım sitede veya localimde pekala document cookie ile cookie alabiliyorum ancak filmin urlsi için gerekli olan urlye cookie atamıyorum. Güvenlik nedeniyle böyle bir şey yapılamıyor sanırım aynen cors olayı gibi.
Eskiden internet daha serbestmiş onu anladım. Artık tarayıcılar her türlü önlemi almaya çalışıp kurallara oturtuyor bu tür şeyleri.
televizyondaki browserda belki çalışıyor olabilir, konudaki çalıştıramadım çoğu javascript tvde çalışıyorsa o geldi direk aklıma ama realtime deneme yapabileceğim bir ortam olmadığından dolayı düşünmekten öteye de gidemiyorum.
Araştırdığım kadarıyla bir çok kişi denemiş mail.ru üzerinden video çekip oynatmayı bu dreamboxlarda android tv alıcılarında filan ama başaramamışlar onlar da cookie engeline takılmış.
Şimdi daha önce bahsettiğim php yi stream olarak kullanmaya çalışma olayına bir bakıcam ama bu da birden fazla kişinin kullanımında hostingi kapattıracak kaynak harcamasına kadar gidebilir, connection hataları çok sık yaşanabilir. Ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum.
Televizyon javascript çalıştırabiliyor buna eminiz ancak swf çalıştırabiliyor mu ona bakmak lazım swf çalıştırabilirse hiç böyle antin kuntin işlere gerek kalmayacak bence.
-
SmartTv icinde calisain bu widgette zaten nflashplayer.swf dosyasi var.
Buda demek oluyorki bu flashplayer, kodlarin icindede bu flash playeri tanimlayan yer söyle
var _0x3fb2x2e = '<object type="application/x-shockwave-flash" id="rmtpplayerHD" width="960" height="540">';
_0x3fb2x2e += '<param name="movie" value="nflashplayer.swf" />';
_0x3fb2x2e += '<param name="FlashVars" value="' + _0x3fb2x2d + '" /></object>';
bu mail.ru videoyu calistiran bir widget var.Ama kodlari sifreli göremiyorum.yanliz su sekildeki bir embed linkini
http://api.video.mail.ru/videos/embed/mail/hdfullfilmizlesene/_myvideo/866.html
Playere su sekile cevirip gönderiyor ve player calistiriyor.
http://videoapi.my.mail.ru/file/v//mail/hdfullfilmizlesene/_myvideo/866?c=mr_api_video&expire_at=1429989862&sign=2c8a7dc9e80bd4438be7ccf2bdbef8bda5e1dd9b
hatta bu link tüm tarayicilardada calisiyor cokie falan eklememdn.
Bunu nasil yapmis olabilirlar?? -
o sayfaya girince direk cookie veriyor zaten aynı domain altında olduğu için yani gayet normal.
televizyon iframe çalıştırabiliyorsa basit bir widget yapıp frame ile
http://videoapi.my.mail.ru/videos/embed/mail/hdfullfilmizlesene/_myvideo/866.html
bunu gömsen frame içindeki videoya erişim yaparak kullanılabilir mi acaba merak ediyorum. Benim tv eski olduğu halde frame destekliyordu ancak swf desteklemiyor.
--
bunu yeni gördüm bir inceleyeyim mail.ru api desteği var onunla alakalı bişey olabilir bu
pesimistzombie tarafından 25/Nis/15 19:53 tarihinde düzenlenmiştir -
o son linki de denedim acaba bypass yapıyor mu diye çok ilginçtir forbidden hatası veriyor.
Senin verdiğin url tıklayınca açılıyor
benim oluşturduğum url tıklayınca açılmıyor
expire_at ve sign değeri değişik sadece sendeki değerleri benim linke yazınca açılıyor video anca bu da demek oluyorki sign ve expire değerini önceki izlenen url için ön belleğe alıyor mail.ru aynı linkten link expire olana kadar izlenmesini sağlıyor cookiesiz.
Yalnız ben ne yaparsam yapayım videodan aldığım sign ve expire değerleriyle her tarayıcıda cookiesiz çalışan video üretemedim bir türlü sen bu linki nasıl aldın?
-
Ben bu linki o widgeti TV ye kurdum.
Ve ayni network icinde calisan laptop üzerinde widget olusturan SmartTv emiltor var.
TV de o widget ile test yaptigimda bu Emilator üzerinde alert() verilen yerler görünüyor.
ordan aldim yazdim buraya!!
Ama widgetin kendi kodlari sifreli acilmiyor!!
-
kendin bitane test widgeti yapsan da orda denesen javascript kodlarını? çözemedim ben bu link olayını benim oluşturduklarım neden çalışmıyor cookiesiz sebebini bulabilsem çözeriz biz bu olayı
peki bu linki direk tv playerında oynatmayı denedin mi video döndürüyor mu?
farklı bi video json dosyasını da alert ettirip link oluşturup yazabilir misin buraya o da cookiesiz çalışacak mı emin olalım bi.
pesimistzombie tarafından 25/Nis/15 20:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Bak o uygulamadan aldigim baska bir link :
aynen kendi ugrastigim widgete direk degisken olarak aliyorum o degisken playere gidiyor.
Ve calisiyor!!
-
bu linki oluşturan scripti yazar mısın bi.
-
Bu linki olusturan scrioti göremiyorum.Sifreli icerik sanirim bunu json dosyasindan almiyor
Internette söyle bir sayfa buldum orda örnekler falan var PHP bilgim yok, bir göz atarmisin?
http://cgit.drupalcode.org/media_videomailru/commit/?id=87efc15
Kanakan tarafından 25/Nis/15 21:04 tarihinde düzenlenmiştir -
şifreli widgetin tam adı ne olarak geçiyor widget dosyasına erişebiliyorsan yükler misin bi