Getmidas Yatırım Menkul
-
https://www.getmidas.com/blog/1m-tohum-yatrimimiz deniz bank'ın kurduğu yatırım fonundan 1milyon$ yatırım almışlar henüz hizmet vermeye başlamadı bile.
-
Bunun dizisi vardı star tv'de
üniversite hocası şirket kuruyordu altın madeni falan ama aslında ponziymiş. prison break miydi neydi
-
robin hood a benziyor bu, robin hood da komisyonsuz al sat yaptırıyor yurt dışında reddit olaylarında rockstar ın hisselerinin organize uçurulması sonrası kısmi engelleme vb getirtmişti sonradan robin hood uzerine gidince kullanıcılar salmıştı, bunlar gelir modellerini kullanıcıların al sat yapma taleplerini* satıyorlar kurum veya finansal şirketlere onlarda hft, algo trade gibi mekanizmalarla araya kaynayarak al sat yaptırıyorlar.
inceleyim bende bi
TxT tarafından 08/Mar/21 17:25 tarihinde düzenlenmiştir -
TxT bunu yazdı
robin hood a benziyor bu, robin hood da komisyonsuz al sat yaptırıyor yurt dışında reddit olaylarında rockstar ın hisselerinin organize uçurulması sonrası kısmi engelleme vb getirtmişti sonradan robin hood uzerine gidince kullanıcılar salmıştı, bunlar gelir modellerini kullanıcıların al sat yapma taleplerini* satıyorlar kurum veya finansal şirketlere onlarda hft, algo trade gibi mekanizmalarla araya kaynayarak al sat yaptırıyorlar.
inceleyim bende bi
al-sat zaten lisans alınca görünüyor hocam (derinlik*
ben mi yanlış anladım -
derinlik varsa ve beleşse ben de yapıştırayım bi??
-
refli link ve sıraya nerden ulaştınız ben bir bok yapamıyorum mailde gelmiyor sabahtan beri.
Ücretsiz canlı veri
Türkiye’de ilk defa ücretsiz canlı veri Midas’ta. Amerikan hisselerinde ücret ödemeden canlı veri ile yatırımlarını takip edebilirsin.
@joe_black -
Hesabımızı açtık bakalım sonumuz çiftlikbanka dönmese bari
-
C10H15N bunu yazdı
https://www.getmidas.com?kid=1C6QKA (link reflidir)
Arkadaşlar böyle bir aracı kurum açılmış SPK lisansı yeni çıkmış yurtiçi ve yurtdışı hisseleri komisyonsuz. alınabileceğini iddia ediyor şuan sadece kısıtlı olarak yatırımcı alıyor. mail adresinizi yazıp sıranızın gelmesini bekliyorsunuz. Anonim şirket olarak kurulmuş ama sakata gelirmiyiz? aracı kurum olarak kullansak bilgisi olan var mı?
sadece ref'li link vermek forum kurallarinda yasak.
@underzero
-
Ağa ısrarla SMS atmıyor bunlar bana ya.
Üye olacam yok abi SMS gelmiyoreee
-
Var mı kullanan ? Sorun, sıkıntı yaşayan ?
Midas yeni üyelik açtım, kimlik doğrulaması sonrasında hesabım onaylandı ama henüz kullanmadım. Web versiyonu olmaması benim için çok büyük eksi. ABD borsasında ufak tefek işlem yapasım var ama genelde komisyon oranları yüksek. Midas 1.5 dolar komisyon alıyor ama kur belli. 1.5 dolar bile çok yüsek :(