Getmidas Yatırım Menkul

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GuArDiAn55
    GuArDiAn55's avatar
    Erkek

https://www.getmidas.com/blog/1m-tohum-yatrimimiz deniz bank'ın kurduğu yatırım fonundan 1milyon$ yatırım almışlar henüz hizmet vermeye başlamadı bile. 

HACKEROKAN!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Bunun dizisi vardı star tv'de

üniversite hocası şirket kuruyordu altın madeni falan ama aslında ponziymiş. prison break miydi neydi

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

robin hood a benziyor bu, robin hood da komisyonsuz al sat yaptırıyor yurt dışında reddit olaylarında rockstar ın hisselerinin organize uçurulması sonrası kısmi engelleme vb getirtmişti sonradan robin hood uzerine gidince kullanıcılar salmıştı, bunlar gelir modellerini kullanıcıların al sat yapma taleplerini* satıyorlar kurum veya finansal şirketlere onlarda hft, algo trade gibi mekanizmalarla araya kaynayarak al sat yaptırıyorlar. 

inceleyim bende bi

TxT tarafından 08/Mar/21 17:25 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek
    TxT bunu yazdı

robin hood a benziyor bu, robin hood da komisyonsuz al sat yaptırıyor yurt dışında reddit olaylarında rockstar ın hisselerinin organize uçurulması sonrası kısmi engelleme vb getirtmişti sonradan robin hood uzerine gidince kullanıcılar salmıştı, bunlar gelir modellerini kullanıcıların al sat yapma taleplerini* satıyorlar kurum veya finansal şirketlere onlarda hft, algo trade gibi mekanizmalarla araya kaynayarak al sat yaptırıyorlar. 

inceleyim bende bi

al-sat zaten lisans alınca görünüyor hocam (derinlik*
    ben mi yanlış anladım

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

derinlik varsa ve beleşse ben de yapıştırayım bi??

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

refli link  ve sıraya nerden ulaştınız ben bir bok yapamıyorum mailde gelmiyor sabahtan beri.

Ücretsiz canlı veri

Türkiye’de ilk defa ücretsiz canlı veri Midas’ta. Amerikan hisselerinde ücret ödemeden canlı veri ile yatırımlarını takip edebilirsin.
    @joe_black

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo

Hesabımızı açtık bakalım sonumuz çiftlikbanka dönmese bari

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    C10H15N bunu yazdı

https://www.getmidas.com?kid=1C6QKA (link reflidir)

Arkadaşlar böyle bir aracı kurum açılmış SPK lisansı yeni çıkmış yurtiçi ve yurtdışı hisseleri komisyonsuz. alınabileceğini iddia ediyor şuan sadece kısıtlı olarak yatırımcı alıyor. mail adresinizi yazıp sıranızın gelmesini bekliyorsunuz. Anonim şirket olarak kurulmuş ama sakata gelirmiyiz? aracı kurum olarak kullansak bilgisi olan var mı?

sadece ref'li link vermek forum kurallarinda yasak.

@underzero

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Ağa ısrarla SMS atmıyor bunlar bana ya.

Üye olacam yok abi SMS gelmiyoreee

anca gidersin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Var mı kullanan ? Sorun, sıkıntı yaşayan ?

Midas yeni üyelik açtım, kimlik doğrulaması sonrasında hesabım onaylandı ama henüz kullanmadım. Web versiyonu olmaması benim için çok büyük eksi. ABD borsasında ufak tefek işlem yapasım var ama genelde komisyon oranları yüksek. Midas 1.5 dolar komisyon alıyor ama kur belli. 1.5 dolar bile çok yüsek :(

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
Toplam Hit: 2561 Toplam Mesaj: 21
hisse