folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Getmyads - Yeni Titan Zinciri

Getmyads - Yeni Titan Zinciri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaslar boyle bir sey cikmiş sanirim formda aradim ama konusunu bulamadim, bir kac arkadas sordu girelim mi diye ben de mega holding gibi bisey paranizi bosa harcamayin dedim. Bir arkadas girmis 5000 tl yatirmis simdi parasini amorti edip kazanmaya baslamis 4-5 ay once girmis sanirim. Sistem de jeton aliyorsun belli bir fiyata sonra kazanmaya basliyorsun falan. Site reklam ile ilgili biseyler galiba tam anlamadim. Milleti ikna edemiyorum girmesinler diye. Var mi bilgisi olan?

csfrt tarafından 12/Ara/16 11:25 tarihinde düzenlenmiştir

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

benim arkadaş buna girmiş. şimdiye kadar hiç para çekmemiş ama istediği an çekebilirmiş. hesabında birikiyormuş. üniversiteden bi hocaları aylık 10000 tl falan kazanıyormuş..

beni de dahil etmek istedi girmedim. bildiğin saadet zinciri amk.

saatlerce anlattım mega dan oradan buradan örnek verdim anlamadı.

dolandırıldığı gün yüzüne gülerek "ben demiştim" diyeceğim günü bekliyorum

bi de şey diyorlar:

günde 5-10 dakka neyse reklam falan mı yapıyormşsun neymiş.

he amk günde 10 dakka iş sonucu binlerce lira para veriyorlar....

SkynetX tarafından 12/Ara/16 11:39 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Bu sistemle sadece bir kaç ayda binlerce lira kaybetme imkanımız varmış doğru mu? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

beni de geçen kyani midir nedir ona çağırdılar ya diyorum bu pramit bu jet fadıllık iş ne işim olur yok diyo bu pramit değil pramitin açığını kapamışlar pramit değil

başladı diagramları çizmeye 

x

/       \

x         x

/   \       /   \

x      x    x     x

ee diyorum bu pramit oldu :D :D 

yok kanka piramit değil bu şekil diyor

ulan birde ürün yapmışlar yok alaskanın hüpolüptüslü berrylerinden elde edilen argesi için 130m dolar harcanan ürünmüş. ya diyorum 130 milyon dolar az para mı ne argesi yapmışlar göster bakayım ya işte yapmışlar arge yi sana atarım dosyasını diyor ne atıcan diyorum işte istatislik nelere iyi geliyor vs bilmem ne

bunu yapanlar bir de yakın çevresine yapıyor

iyicene birbirimize kitler olduk

hayırlısı

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Bu sistemle sadece bir kaç ayda binlerce lira kaybetme imkanımız varmış doğru mu? 

Paran varsa ve sisteme sokarsan birkaç ayda binlerce lira değil, birkaç günde milyonlarca lira bile kaybedebilirsin. Orası giren kişinin mallık seviyesine kalmış.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ryans
    Ryans's avatar
    Erkek

hocam madem biliyorsun üçkağıtcı olduklarını ama bana kalırsa içinde bi şeytan dolanıyor acaba gerçek mi lan diyor sanırım :D

yoksa bu konuyu burada onca konuşmalardan konulardan sonra açmazdın :)

Kolay yoldan kim kime para verir güzel kardeşim. Boşver hiç kafanı bulanıklaştırma acaba filanda deme. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

şahıs olarak dolandıranlar da var bu sistem de gibi :D adam diyor ki sermaye lazım kazandıracak bi iş uyduruyor herkesten para topluyor. Senden aldığı para ile bir iki ay az miktar para veriyor geri. Aslında senden aldığı paradan veriyor :D sonra senin ana para duruyor bu kar diyor :D oo diyorlar hemen kazanmaya başladık bile :D sonra adam milletten böyle güven sağlayıp vurgunu yapıp kayboluyor :D 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

Bu sistemler sürekli nedense çıkıp duruyor ve herseferinde aynı şeyi söylüyoruz. 

Bu sistemlerin özeti:

https://www.youtube.com/watch?v=iRQG8VEA4kk

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://onedio.com/haber/turkiye-de-ve-dunyada-saadet-zincirleri-kazanmak-mumkun-mu-yoksa-bir-yalan-mi--435127

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

izlemeyen varsa neşeli hayat'ı izlesin bu konuyu çok güzel anlatmış 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek
    Ryans bunu yazdı

hocam madem biliyorsun üçkağıtcı olduklarını ama bana kalırsa içinde bi şeytan dolanıyor acaba gerçek mi lan diyor sanırım :D

yoksa bu konuyu burada onca konuşmalardan konulardan sonra açmazdın :)

Kolay yoldan kim kime para verir güzel kardeşim. Boşver hiç kafanı bulanıklaştırma acaba filanda deme. 

Yok hocam ven girmeyi dusunmuyorum hic bir sekilde ki zaten param da yok o da ayri bir konu :D ama iste ariadaslardan biri girip yatardigi parayi cikarip bide ustune para kazanmaya baslayinca diger arkadaslar da acaba biz de mi girsek diyorlar, bi de bunda ref sistemine gerek yokmus sanirim. 

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
Toplam Hit: 2240 Toplam Mesaj: 13
titan zinciri getmyads