Gezerek Para Kazanın ( Uygulama Rovler )
-
Uygulamayı yükledim , hemen bir kaç görev çıktı ,her gün dışarıda fazla vakit geçiriyor işe gidip gelirken bir çok marka ve dükkanın önünden geçiyorsanız sizde gerçekten para kazanabilirsiniz.
Görevler daha çok magazanın gişirini çek , kirli yer varsa oraları çek , şunu yap bunu yap cinsinden.
Örnek bir burgerking görevi 25 TL veriyor.
Haberin kalanı Shiftdelete.net den alıntıdır.
Rovler ile Gezerek Kazanın
Ovidos Creative’nin geliştirdiği Rovler uygulaması ile hem gezip hem para kazanmak ister misiniz? Cevabınız "Evet" ise haberimize göz atmalısınız.
Mobil uygulamalar hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Ancak bu sefer hayatı kolaylaştırmanın yanında gelir elde etmenize yarayacak bir uygulama karşımıza çıkıyor.
Ovidos Creative’nin geliştirdiği Rovleruygulaması ile hem gezip hem para kazanabilirsiniz. Gezerek kazanın! Denetleme sistemi üzerine kurulu olan
Rovler uygulaması ile mağazalardan alışveriş yapacak ve mağazaların gizli denetçileri olacaksınız. Rovler'in çalışma yapısı ise oldukça basit. Uygulamanın vermiş olduğu görevleri yaparak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bu görevleri gerçekleştirirken denetlemiş olduğunuz mağazanın fotoğraflarınıçekmeniz gerekiyor. 
Denetleme işlemlerinden sonra kazanmış olduğunuz paraları
nakit olarak harcayabilir veya Rovler'in mağazasından alışveriş yapabilirsiniz. Rovler'i ücretsiz olarak Android için buradan iOS için buradan indirebilirsiniz. -
Fake gps ile zengin olabilirmiyiz ?
-
HoLyCat bunu yazdıFake gps ile zengin olabilirmiyiz ?
hayır.
-
Dünya kadar soru soruyor. Bu kadar soruyu cevaplamakla uğraşmakta zor.
Çoğu insan uğraşmaz bununla bence.
-
amk burger king mufettis tutmak yerine bu yola girmis arti fotograflarin coguna red der yaptigin emek de gote girer birde hamburger parasi ozellikle fis fotosuda istiyor yani adamlae versigi parayi fazlasi ile.geri cikariyor.iyi satis takdigi
-
Tutmaz bu olay. Amk çok şey istiyor birde bizim yakın diye taa Kadıköy'e yönlendiriyor. Tüm dediği yerlerde Burger King.
-
Tutmaz bu olay. Mağazaların %10luk kesimi dışında katılım olacağını sanmıyorum.
-
BeyinAdam bunu yazdı
Tutmaz bu olay. Mağazaların %10luk kesimi dışında katılım olacağını sanmıyorum.
zamanla görcez hocam marka olsam isterdim böyle bir hizmet
-
Geçen gün başakşehir mcdonalds da bi eleman foto çekiyordu demek bundan =D
-
İyi de hocam mcdonalds yada burger kıng e gıtsen alsan elıne telefonu fotograf ceksen musade edecekler mı bakalım? :)
JiggSaw tarafından 18/May/14 12:23 tarihinde düzenlenmiştir
Hopp çüşş noluy'o demıyecekler mı? :D
Mesela ben aksama kadar ortalam saat 08:00 den aksam 14:00 yada 15:00 e kadar gezıyorum işim geregı :D vakıt bol yanı :) -
Sözleşme de verilerinizin tümünü üçüncü kişilere dağıtabilmeye yetkimiz var, diye bir madde yazıyor. Hiç sağlam ayakkabı değiller bence.