folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Gezerek Para Kazanın ( Uygulama Rovler )

Gezerek Para Kazanın ( Uygulama Rovler )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Uygulamayı yükledim , hemen bir kaç görev çıktı ,her gün dışarıda fazla vakit geçiriyor işe gidip gelirken bir çok marka ve dükkanın önünden geçiyorsanız sizde gerçekten para kazanabilirsiniz. 

Görevler daha çok magazanın gişirini çek , kirli yer varsa oraları çek , şunu yap bunu yap cinsinden.

Örnek bir burgerking görevi 25 TL veriyor.

Haberin kalanı Shiftdelete.net den alıntıdır.

Rovler ile Gezerek Kazanın

Ovidos Creative’nin geliştirdiği Rovler uygulaması ile hem gezip hem para kazanmak ister misiniz? Cevabınız "Evet" ise haberimize göz atmalısınız.

Mobil uygulamalar hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Ancak bu sefer hayatı kolaylaştırmanın yanında gelir elde etmenize yarayacak bir uygulama karşımıza çıkıyor. Ovidos Creative’nin geliştirdiği Rovleruygulaması ile hem gezip hem para kazanabilirsiniz.

Gezerek kazanın!

Denetleme sistemi üzerine kurulu olan Rovler uygulaması ile mağazalardan alışveriş yapacak ve mağazaların gizli denetçileri olacaksınız. Rovler'in çalışma yapısı ise oldukça basit. Uygulamanın vermiş olduğu görevleri yaparak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bu görevleri gerçekleştirirken denetlemiş olduğunuz mağazanın fotoğraflarınıçekmeniz gerekiyor.

Denetleme işlemlerinden sonra kazanmış olduğunuz paraları nakit olarak harcayabilir veya Rovler'in mağazasından alışveriş yapabilirsiniz. Rovler'iücretsiz olarak Android için buradan iOS için buradan indirebilirsiniz.

:: Rovler uygulamasını kullanıyor musunuz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Fake gps ile zengin olabilirmiyiz ?

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    Fake gps ile zengin olabilirmiyiz ?

hayır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Dünya kadar soru soruyor. Bu kadar soruyu cevaplamakla uğraşmakta zor.

Çoğu insan uğraşmaz bununla bence.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

amk burger king mufettis tutmak yerine bu yola girmis arti fotograflarin coguna red der yaptigin emek de gote girer birde hamburger parasi  ozellikle fis fotosuda istiyor yani adamlae versigi parayi fazlasi ile.geri cikariyor.iyi satis takdigi

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Tutmaz bu olay. Amk çok şey istiyor birde bizim yakın diye taa Kadıköy'e yönlendiriyor. Tüm dediği yerlerde Burger King. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Tutmaz bu olay. Mağazaların %10luk kesimi dışında katılım olacağını sanmıyorum.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

Tutmaz bu olay. Mağazaların %10luk kesimi dışında katılım olacağını sanmıyorum.

zamanla görcez hocam marka olsam isterdim böyle bir hizmet

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Geçen gün başakşehir mcdonalds da bi eleman foto çekiyordu demek bundan =D 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

İyi de hocam mcdonalds yada burger kıng e gıtsen alsan elıne telefonu fotograf ceksen musade edecekler mı bakalım? :)

Hopp çüşş noluy'o demıyecekler mı? :D

Mesela ben aksama kadar ortalam saat 08:00 den aksam 14:00 yada 15:00 e kadar gezıyorum işim geregı :D vakıt bol yanı :)

JiggSaw tarafından 18/May/14 12:23 tarihinde düzenlenmiştir

İmza YOK !!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Sözleşme de verilerinizin tümünü üçüncü kişilere dağıtabilmeye yetkimiz var, diye bir madde yazıyor. Hiç sağlam ayakkabı değiller bence.

Toplam Hit: 2853 Toplam Mesaj: 18