Gezi Duzenleyip Para Almanin Hakki Hukuku?
-
adam tam bi pislik çıktı ve başının ağrımasını istiyorum. yasal yollardan başı ağrıyabilecekken de başka yol yordam aramaya gerek yok. buna gerek olmadığı gibi konuya gereksiz mesaj yazan kişilere de gerek yok hatırlatayım dedim.
10-15 liranın derdinde değil, katılımcılardan birine al paranı vereyim geri bi daha da katılma demesinin derdindeyiz. -
Hocam geziye çıkarken hak hukuk sormuyorsunda adamla atışınca mı hak hukuk soruyorsun?
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
Aldigi paranin vergisini vermek zorunda degil mi bu hirbo?
-----------------------------Sen baya akıllıymışsın yaw ?
O hırbo senin başına o vergilerle ilgili bi bela açar ki görürsün.
gezi bu gezi mal alıp satmıyosunuz yaptığın milletin dediği gibi kıskançlık yada çocukkluk.
o kadar muamele ilgi bekleniyosa sen topla parayı sen yap 5-10 kişiymişsiniz madem.
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------olm gidiyosun 10-15 tl verip yararlanıyorsun. adamla aran açıldı diye senden sonra gidip göreceklerede mani olmaya çalışıyorsun.
mevzu olduysa adama kafayı atarsın olur biter. karı gibi sinsi sinsi adamın açığını arıyorsun.
cidden çok aciz adammışsın
-------------------------------------------------------
ben olsam hiç ugrasmam kiralık tutardım
hemde 15 lira
kesin tutardım
iyi demiş sizde tepkinizi gösterin ve katılmayın bu kadar basit
-
CAgAtAy bunu yazdı:
-----------------------------Hocam geziye çıkarken hak hukuk sormuyorsunda adamla atışınca mı hak hukuk soruyorsun?
-----------------------------Araştırma ve bilgilendirmeyi geziyi düzenleyen yapar hacı, katılımcı değil..
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------Noneyim bunu yazdı:
gezi bu gezi mal alıp satmıyosunuz yaptığın milletin dediği gibi kıskançlık yada çocukkluk.
o kadar muamele ilgi bekleniyosa sen topla parayı sen yap 5-10 kişiymişsiniz madem.
-----------------------------Sen niye bu kadar savundun bu hırboyu anlamadım :)
Para toplamadan da düzenlerim sorun değil.
Gezi hukuku da varmış yukarıda gördüğünüz gibi ve yaptığım hiçbişeyin kıskançlığı değil.
Neyse durumu sana açıklamak zorunda değilim, konumu açtım, isteyen yardım eder istemeyen çıkar gider..
-
Saçmasalak yorumlar yapmayın amk :) paramın hakkını aldım. Onun derdinde değilim. Adamın yaptığı ibneliğin karşılığını almasını umuyorum sadece.
B e Y a Z Z ve Matchup'a teşekkürler..
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------CAgAtAy bunu yazdı:
-----------------------------Hocam geziye çıkarken hak hukuk sormuyorsunda adamla atışınca mı hak hukuk soruyorsun?
-----------------------------Araştırma ve bilgilendirmeyi geziyi düzenleyen yapar hacı, katılımcı değil..
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------Sen niye bu kadar savundun bu hırboyu anlamadım :)
Para toplamadan da düzenlerim sorun değil.
Gezi hukuku da varmış yukarıda gördüğünüz gibi ve yaptığım hiçbişeyin kıskançlığı değil.
Neyse durumu sana açıklamak zorunda değilim, konumu açtım, isteyen yardım eder istemeyen çıkar gider..
-----------------------------Kimseyi savunduğpum yokta sen şikayeti veya ceza almayı bu kadar kolay mı zannediyosun :)
Gezi hukuku öncelikli olarak izinli olan yerlerde başlar. atıyorum üniversitedesiniz : Bir tur şirketi yada üniversite onaylı bir gezi ise sen bunu şikayet edebilirsin çünkü idare yada kurum onaylıdır ve bunlar soruşturulup incelenebilir.
Sen istediğin yere telefon aç yada şikayet et ya siktir çekerler yada he he tamam diyip geçerler. Ne dicen bizim bi çocuk var para topladı gittik geziye ama ortamı beğenmedik vergide vermiyomuş bu elemanmı dicen ?
Eğer üni yada tur şirketi gibi kurum kuruluş onaylı ise yolun açık olsun.
Eğer değilse bende izlemek istiyom olayı accık gülelim :D:D:D
yapcaksan adam gibi başka şekilde hesabını sor yada kendiniz düzenleyin uğraşmana bile değmez elemanla..
-
CAgAtAy bunu yazdı:
----------------------------- -
tıraş bu işler adam gider ben arkadaşlarımla geziyorum bunlarda takıldı der yada 10 kişi toplar hadi sizi parka götüreyim der kişi başı 100 lira alır kim ne diyebilir mal satmıyor işyeri işletmiyor akıllı bilirdim Olm seni böyle şeyden dava mi açılır :W
-
Kreyzi bunu yazdı:
tıraş bu işler adam gider ben arkadaşlarımla geziyorum bunlarda takıldı der yada 10 kişi toplar hadi sizi parka götüreyim der kişi başı 100 lira alır kim ne diyebilir mal satmıyor işyeri işletmiyor akıllı bilirdim Olm seni böyle şeyden dava mi açılır :W
-----------------------------yuh amk ne davası ya :D adamın adını vericem şikayet edicem kurum araştırırsa araştırır gerisine kılımı kıpırdatmam, bana ne..