Gfxtra 'Dan Bu Dosya Çekebilecek Varmı ?
-
http://www.gfxtram.com/adobe-after-effects/after-effects-project-files-ae/videohive-christmas/847785-videohive-ice-skating-santa-18839308.html
-
yukarı
-
videoyumu?
videoysa şayet idm ile indirebilrsin!
NetBABA tarafından 30/Kas/16 17:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Benim seedbox desteklemiyormuş nzbget'i. Olsa hemen çeker ftp'den link yollardım sana. Usenet plug-in'i en son Seedhost.eu'daki hostta kullanmıştım.
Kernel_Panic tarafından 30/Kas/16 18:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Kernel_Panic bunu yazdı
Benim seedbox desteklemiyormuş nzbget'i. Olsa hemen çeker ftp'den link yollardım sana. Usenet plug-in'i en son Seedhost.eu'daki hostta kullanmıştım.
sağlık olsun
yok mu yardımcı olabilecek
-
Telefondan baktim sayfa gorunmuyor.evde pc bozuk halledebilirsem ve link nitroflare ise bu aksam hallederim yoksa yarin sabah hallederim eger benden once hallenen olmazsa
-
vardamir bunu yazdı
Telefondan baktim sayfa gorunmuyor.evde pc bozuk halledebilirsem ve link nitroflare ise bu aksam hallederim yoksa yarin sabah hallederim eger benden once hallenen olmazsa
halleden çıkmadı hocam
-
yukarı
-
hocam nitroflare değilmiş malesef. başka indirdiğim sitelerde de arattım bunu ama bulamadım malesef
-
Dosya usenet serverlarında arşivlendiği için kendi formatını okuyabiliyor olması lazım indirme programının. Nzbget vb. programlarla vps ortamında çok rahat indirilir bende sadece seedbox var onda da bu add-on desteklenmiyor maalesef. Arkadaşa yardımcı olalım dosya boyututa düşük.
Kernel_Panic tarafından 01/Ara/16 20:27 tarihinde düzenlenmiştir -
son bir yukarı yapıyorum o zaman. olmazsa sağlık olsun :/