Gıcık Olduğum Birisinin Google Play Store Üzerindeki Uygulamasını Kaldırmak İçin Yardım
-
gerilla reklamciligi tebrikler hocam
-
KaRaKuLe bunu yazdı
gerilla reklamciligi tebrikler hocam
^^
-
adam 8 ay sonra bunun için siteye girmiş la reklam amk :D
-
bir gözü önde giderken öbürü arkadan parsayı toplayan insan tipi. bir kulağı seni dinlerken diğeri geçmiş yankıları tekrarlar.
-
Destrega bunu yazdı
Bana ahlak dersi vermeyin diye mesajda belirttim arkadaş okumanızdamı yok amk anlamıyorum yorum atma o zaman fikir veremeyeceksen ne skime yazıyorsun hala la deli ediyosunuz adamı biri yazar derki bana yakışmaz birisi kalkar bende ona katılıyorum kendi fikrindemi yok adama katılıyorsun daha fazla uzatmaya gerek yok ahlak dersi istersem size yazarım oldumu canlarım
hoca bu kadar küfür öfke neden burası tbt dikkat et
-
La adam öyle gaza gelmişki gidip hemen yorum atıp puan vermiş :D
-
Birisinin değil,doğru kullanım ''birinin'' olmalı
-
Spyware__007 bunu yazdıDestrega bunu yazdı
Bana ahlak dersi vermeyin diye mesajda belirttim arkadaş okumanızdamı yok amk anlamıyorum yorum atma o zaman fikir veremeyeceksen ne skime yazıyorsun hala la deli ediyosunuz adamı biri yazar derki bana yakışmaz birisi kalkar bende ona katılıyorum kendi fikrindemi yok adama katılıyorsun daha fazla uzatmaya gerek yok ahlak dersi istersem size yazarım oldumu canlarım
hoca bu kadar küfür öfke neden burası tbt dikkat et
Dostum sorun yok anlamadınmı hala :D
-
Destrega bunu yazdı
La adam öyle gaza gelmişki gidip hemen yorum atıp puan vermiş :D
TBT , Basarilarinin devamini dilerim , 10 Numara olmus kiskananlar catlasin.muhahahah .D