Gidilebilecek En İyi Ygs Bölümü
-
BeyinAdam bunu yazdı
herhangi bir sağlık hizmeti bölümü. 2 yıl sonra iş garanti.
Aynen. Fizyoterapistlik bu ara popüler olanlarından. sıralamayı tam bilmiyorum ama 20 bine kadar çıkıyor sanırım
-
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon der geçerim hocam.
-
tayyip erdoğan üniversitesi deniz ulaştırma işletme mühendisliği ygs1 ile alıyor öğrenci rizede .
sağlık bölümleride güzeldir . onun dışında sivil hava ulaştırma işletme düşünme hava trafık kontrolurlek desen belkı derım ama dhmi kendi iibf mühendislik mezunu olanları alıyor stajer olarak kendisi eğitiyor yanı devlette bır amacı olmuyor bu kişilerin . Fakat olay tamamen kişiye bakıyor örneğin anadoludan 20 sene önce sivil hav . ul iş mezunu olup hava yollarında vardiya amiri olarak çalışmış bir kadın şimdi izban izmir banliyorsu trafik kontrol basında fılan . 2 yıllık myo mezunu cocuklar vatman (metro / banliyo tren kullanıcısı ) olarak ta çalışabiliyor biraz kişinin şansı ve bunları nasıl degerlendırebıldıgıne baglı acıkcası.
-
Puan aralığı verseydin daha rahat olurdu sanki. :) Eğer iyi bir rakama çıkabiliyorsan sağlam ve %100 iş imkanı olan bir yer biliyorum. Ama biraz LYS'yede kaçıyor. Bilemedim bak...
-
palakan229 bunu yazdı
Puan aralığı verseydin daha rahat olurdu sanki. :) Eğer iyi bir rakama çıkabiliyorsan sağlam ve %100 iş imkanı olan bir yer biliyorum. Ama biraz LYS'yede kaçıyor. Bilemedim bak...
Sınava gireceğim , ama bir hedefim yok :D bu yüzden soruyorum millet sivil havacılık tek geç diyor :D
-
Pmyo dene hocu.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Pmyo dene hocu.
Aynen yine oraya gideceğim gibi duruyor :D
-
Pmyo? O da nesi. Pm attim murid. Dedigim bolumu arastir. Birinci bölümün ve matematiğin biraz iyise, saglam olanaklari var buranın.
palakan229 tarafından 16/Oca/14 05:33 tarihinde düzenlenmiştir -
ben uni hazırlanırken babam sürekli tarih coğrafya felan istiyodu.Ama ben istemiyodum.Abim vardı onumde ornek o sporcuydu bende sporcu yetıstım onun gibi.O besyo denedi giremedi ben girdim okuyorum.Sen bu bolumu istediğinde sana diyecekler ilerde ne yapabılırsınkı bu bolumde bana en cok sorulan soru.işi anlamayana fatih terim olucam diyip cıkıyorum.işi anlayana ise masörlük,cankurtaranlık,fıtness ve body buıldıng egıtmenlıgı ve salonu,eğitimini aldıgım branşların hocalığını,hiç bi eğitim almasam bıle 1 bireysel 1 takım olmak uzere 2 branşta uzmanlık alabıldıgımı soyluyorum.Bence su an ıcın cok ıyı olmasada olımpıyatları alacagımız zaman patlama yapacak bölüm olacak.o yuzden senıde beklerım
bu konu hakkında ılerleyen gunlerde saglam bı bılgı ekliycem buraya besyo nedır ne degıldır neler yapılabılır gıbısınden.ılgılenırsen pm at her sorunu cevaplayabılırım hocam
-
Meslek lisesi mezunu musun ?
Eğrr oyleyse habgi bölüm