Gidilebilecek En İyi Ygs Bölümü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

herhangi bir sağlık hizmeti bölümü. 2 yıl sonra iş garanti.

Aynen. Fizyoterapistlik bu ara popüler olanlarından. sıralamayı tam bilmiyorum ama 20 bine kadar çıkıyor sanırım

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon der geçerim hocam.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

tayyip erdoğan üniversitesi deniz ulaştırma işletme mühendisliği ygs1 ile alıyor öğrenci rizede . 

sağlık bölümleride güzeldir . onun dışında sivil hava ulaştırma işletme düşünme  hava trafık kontrolurlek desen belkı derım ama dhmi kendi iibf mühendislik mezunu olanları alıyor stajer olarak kendisi eğitiyor yanı devlette bır amacı olmuyor bu kişilerin  . Fakat olay tamamen kişiye bakıyor örneğin anadoludan 20 sene önce sivil hav . ul iş  mezunu olup hava yollarında vardiya amiri olarak çalışmış bir kadın şimdi izban izmir banliyorsu trafik kontrol basında fılan . 2 yıllık myo mezunu cocuklar vatman (metro / banliyo tren kullanıcısı ) olarak ta çalışabiliyor biraz kişinin şansı ve bunları nasıl degerlendırebıldıgıne baglı acıkcası. 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Puan aralığı verseydin daha rahat olurdu sanki. :) Eğer iyi bir rakama çıkabiliyorsan sağlam ve %100 iş imkanı olan bir yer biliyorum. Ama biraz LYS'yede kaçıyor. Bilemedim bak...

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    palakan229 bunu yazdı

Puan aralığı verseydin daha rahat olurdu sanki. :) Eğer iyi bir rakama çıkabiliyorsan sağlam ve %100 iş imkanı olan bir yer biliyorum. Ama biraz LYS'yede kaçıyor. Bilemedim bak...

Sınava gireceğim , ama bir hedefim yok :D bu yüzden soruyorum millet sivil havacılık tek geç diyor :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Pmyo dene hocu.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Pmyo dene hocu.

Aynen yine oraya gideceğim gibi duruyor :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Pmyo? O da nesi. Pm attim murid. Dedigim bolumu arastir. Birinci bölümün ve matematiğin biraz iyise, saglam olanaklari var buranın.

palakan229 tarafından 16/Oca/14 05:33 tarihinde düzenlenmiştir

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arslan25
    Arslan25's avatar
    Erkek

ben uni hazırlanırken babam sürekli tarih coğrafya felan istiyodu.Ama ben istemiyodum.Abim vardı onumde ornek o sporcuydu bende sporcu yetıstım onun gibi.O besyo denedi giremedi ben girdim okuyorum.Sen bu bolumu istediğinde sana diyecekler ilerde ne yapabılırsınkı bu bolumde bana en cok sorulan soru.işi anlamayana fatih terim olucam diyip cıkıyorum.işi anlayana ise masörlük,cankurtaranlık,fıtness ve body buıldıng egıtmenlıgı ve salonu,eğitimini aldıgım branşların hocalığını,hiç bi eğitim almasam bıle 1 bireysel 1 takım olmak uzere 2 branşta uzmanlık alabıldıgımı soyluyorum.Bence su an ıcın cok ıyı olmasada olımpıyatları alacagımız zaman patlama yapacak bölüm olacak.o yuzden senıde beklerım

bu konu hakkında ılerleyen gunlerde saglam bı bılgı ekliycem buraya besyo nedır ne degıldır neler yapılabılır gıbısınden.ılgılenırsen pm at her sorunu cevaplayabılırım hocam

Asıl Güç Zeka, Sevgi ve Kararlılıktır. Bu Üç Etken İle Yenemeyeceğiniz Kimse Yoktur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek

Meslek lisesi mezunu musun ?

Eğrr oyleyse habgi bölüm

Sistemlerdeki güvenlik açıkları, onu üretenleri unutmamanız için üretenler tarafından bırakılan bir hatıradır.
Toplam Hit: 2338 Toplam Mesaj: 21