Gillette Fusion Power Pilli Makine
-
%100 FİYAT GARANTİSİ
Gillette Fusion Power Pilli Makine
piyasa fiyatı 25 TL den başlıyor..
Tahribat.com'a özel fiyat sadece 17,00 Sadece 1 haftalık bir kampanyadır..
(H.içi : 08,30-20,00 H.sonu : 11,00-21,00)
ÜRÜN TAMAMEN ORJİNALDİR. İsteyen firmalar için fatura kesilir..
İSTANBUL DAN TÜM TÜRKİYEYE KARGO İLE TESLİM..10 ve üzeri alımlarda İstanbul merkezi yerlere elden teslimat yapılır..
KARGO ALICIYA AİTTİR...
Pilli tıraş sistemleri arasında, Gillette'nin en iyi tıraşı...
5 Bıçağın konforu, 1 bıçağın hassaslığı
Pille çalışan tıraş makinesi
İnanılmaz konforlu bir tıraş deneyimi yaşatan hassas mikro titreşimler yayar.
Bıçakları değil farkı hissedersiniz.
Beş bıçaklı tıraş yüzeyi teknolojisi
Tıraş sırasında yüz üzerinde oluşan baskıyı azaltan ve inanılmaz konforlu bir tıraş sağlayan birbirine daha yakın olarak konumlandırılmış 5 adet PowerGlide bıçağa sahiptir.
Geliştirilmiş İndicator kayganlaştırıcı bant
Artık en iyi tıraşı sağlayamadığında beyazlaşarak dğişim zamanını gösterir.
Bir adet düzeltici bıçak
Tıraş bıçağının arkasına yerleştirilmiştir. Favori, bıyık ve sakal gibi zor bölgelerde mükemmel çözüm sağlar.
Ürün içeriği
1 Adet Pilli Makine
1 Adet Tıraş Bıçağı
1 Adet Duracell Pil
100 ve üzeri alımlarda 16,50 TL dir.
1000 ve üzeri alımlarda 15,00 TL dir. -
Fotoğraf ekleyebilir misin hocam ? Işid elemanları gibi sakal bıraktım bu aralar.
-
Gillette Fusion Power Tıraş Makinesi

internetten alınmıştır, temsili görüntüsüdür..
-
Jilet değişebiliyor mu yoksa körelince çöpe mi direk ? Birde suya dayanıklı mı ? Kargo kime ait
-
Mustafa bunu yazdı
Jilet değişebiliyor mu yoksa körelince çöpe mi direk ? Birde suya dayanıklı mı ? Kargo kime ait
jilet başlığı değişiyor suya dayanaklıdır,
10 ve üzeri alımlarda İstanbul merkezi yerlere elden teslimat yapılır..
KARGO ALICIYA AİTTİR... -
Mustafa bunu yazdı
Jilet değişiyor, marketlerden 3 lü olarak filan sadece jiletini alabiliyorsun. Gayet keskin. Suya da dayanıklı.
Sadece merak için bir kaç kere titreşimle traş oluyorsun, daha sonra titreşimi kullanmıyorsun. Sadece jilet olarak bakacak olursak gayet güzeldir. 6 - 7 sene evvel kullanmıştım. -
güzel konu up olsun bende yapıcam varta grubundan pil fener powerbank sarj cihazı boyle guzellikli bi konu
-
tam olarak piili olmasının avantajı ne? mesela ben mak 3(okunuş olarak yazdım ) kullanıyorum gayet güzel. pilli olunda artısı ne oluyoki
-
yukarıdaki tuşa tıklıyosun elinde titremeye başlıyor vibratörgibi. sıfatına ötürüosun masaj yapıyor-muş keserkende yanlız bıyakalrda kapat feci çekiyor :|
-
askerde 12 - 13 ay kadar bil fil hergün kullandım. askerden geleli 2 sene olucak. hala kullanıyorum (askerden sonra haftada 1 traş oluyorum) hala taş gibi.
-
istanbulun neresındesın hocam elden almak ıstesek?