Girişim Reklamı Nasıl Yapılır
-
www.jeleyka.com- Jeleyka isminde bir girişimim var. Turkcell'in müzik maratonunda final etabına kaldım. Bunun reklamını yapmayı planlıyorum. Hürriyet'in Boomads ve Facebook'ta sitenin reklamını döndürmek düşüncelerim arasında. Başka ne yapılabilir ya da nasıl bir yol izlemeliyim ?
-
inci ekşi uludag dh vb ortamlarda gizliden ver reklamını
-
aslında mantıklı. Burada blog sahibi olan arkadaşlarla da fiyatı mukabilinde böyle bir reklam çalışması yapabiliriz. Para çıkacaksa eğer tahribat içinden kişilere gitsin (:
-
Vay maratondaki herkes tahribattan mıydı ya :) Tracqlist projesi de buradandı.
Sunumlar kısmında ilk sunumu yapan da Buremba idi -> http://tahribat.com/Forum-9-Aydir-Uzerinde-Calistigim-Muzik-Sitesini-Yayinladim-176811/
İsmi buradaki ile aynı ama farklı bir proje ile katılmıştı.
Hangi danışman ile devam ediyorsun yarışmaya?
-
Ali Aksakarya ile çalışıyoruz. Daha doğrusu danışmanımız o gözüküyor diyeyim. Sizin danışman kim?
-
Witout Register -
cahitnuri bunu yazdı
Ali Aksakarya ile çalışıyoruz. Daha doğrusu danışmanımız o gözüküyor diyeyim. Sizin danışman kim?
Resital ekibinin danışmanıyım ben.
-
Pisibaliqi bunu yazdı
Witout Register Yazılımcımızın eğlencesi o her seferinde düzelttim diyor ama aynı orası. Sanırım bundan muylu oluyor :D
Resital ekibini hatırlayamadım sanırım ama siz de işler nasıl gidiyor ? -
Bizim ekip pek iddialı değil, zaten Ankara'dan gelmişlerdi. İletişimimiz de zor oluyor. Bakalım, maraton bitince göreceğiz :)
-
bizim ekip iddaalı danışman değil :D
-
cahitnuri bunu yazdı
bizim ekip iddaalı danışman değil :D
hocam bana sitenin tam olarak ne işe yaradığını ve nasıl bir süreçte hazırlandığını ve ne gibi gelişmeler beklediğini söylersen ben senin için ücretsiz bir tanıtım yazısı çekicem. Belli mi olur bakarsın bir gün de bizim işimiz sana düşer :P