folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Girişimcilik Mülakatlarını Kazandım Ama ?

Girişimcilik Mülakatlarını Kazandım Ama ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

konu iyi olmuş kosgep kovalamaktan ciğerim soldu :D bakayım şuna bi

hahahahaha ciğerin soldu demek :D :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

girişimcilik testi sorularını hiç mi araştırmadın nasıl üniv. öğrencisisin sen :) ben de 3.sınıftayım ..

kontenjan az başvuran çoktu demekki.Ticaret odasının açtığına başvurdum ben.işsizsen işkurun açtıklarınıda takip edebilirsin.

bi sürü açılıyor esnaf odaları belediyeler halk eğitim işkur ticaret odaları .. bu tarz yerlere gidip adamlarla muhabbet kur,açılırsa nasıl haberdar edersiniz vs. tipini beğenirlerse cevap verirler :)) ya da "iş planı hazırlayan danışmanlık firmaları"na git,bana haber verin de, onlar seni potansiyel müşteri gözüyle görüp haberdar eder mutlaka :))

ama dediğim gibi 30 binin hepsini kullanamıyorsun. 70 bin kredi için banka teminat mektubu istiyorlar ve sadece makina techizat alırsan kullanıyorsun :)

yeni koydukları saçma bir maddeyle 3 yıl içinde iflas edip vergi kaydını sildirirsen hibeyi senden tahsil ediyorlar.hem hibe deyip hem geri istiyorlar..

garip garip şeyler.. verdiklerine vereceklerine küfrettirme ihtimaleri yüksek.Kurs faydalı oluyor kişisel kanaatim. bi tane yard.doc derse girdi,ben faydalandım anlattıklarından.. 

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

hocam bide bu kosgep projelerini hazırlamada yardımcı olan şirketler var belirli ücretler karşılığında , adamlar proje kabul olmazsa para iadelerinden falan bahsediyor

bu işin de piyasası çıkmış. danışmanlık firmaları bin - iki  bin lira civarı paralara bu projeyi yazabiliyorlar.

neyin hibe kapsamına girip girmediğini bildikten sonra iş planını kendin de hazırlayabilirsin hocam.. kosgeb in web sitesinde var taslak ve detaylar..

http://www.kosgeb.gov.tr/Pages/UI/Destekler.aspx?ref=8&refContent=69

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erngnctrk
    erngnctrk's avatar
    Erkek

girişimcilik dersi 3 ün 2 sinde :D daha almadığım için bilemiyor.

neyse artık önerilerini dikkate alıp gidip muhabbet kuruyum adamlarla :D

.
Toplam Hit: 2471 Toplam Mesaj: 15