folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Girne Amerikan Üniversitesi‘Ni %100 Burslu Tercih Edecekler Dikkat!

Girne Amerikan Üniversitesi‘Ni %100 Burslu Tercih Edecekler Dikkat!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Bende oraya gelecektim hukuk fakültesine :S

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

ne yapicaniz a.q. kibrisda egitimmi veriolar vay a.q. zira gereksiz bi yer o kibris a.q. orda benim kuzenim okudu mimarlik anlatirdi en baslarda turkleri iplemiolar bizi istemiolar falan die simdi orda evlendi o ayri mesele beyler mantiklisi gidiceksin o paralara yurtdisinda okuyacaksin ben ukraynada o paraya 1 sene okul parasi yatiriorum ve gayette de on numara rusca ogreniorum en azindan bir dil ogreniorum diplomama denklikde veriolar eger arastirirsaniz gorursunuz ayrica aylik 400 dolaradaburda krallar gibi geciniorum ki bu rakam kibrisda imkansizdir. kibrisi oldum olasi sevmem nefretlik bi yer.... 

delimiyim ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Gitmeyin kıbrısa falan, ben bu sene bıraktım GAU'u, hayatımda verdiğim en doğru karardı. Hani üniversite hayatı falan isteyen arkadaşlar özellikle asla gitmesin, final haftası yapılan bahar şenliklerinden tutun gidilecek mekanların azlığı ve ücretlendirmenin uçukluğu can sıkıcı. Ev kirası deseniz sterlin üzerinden, 1 oda 1 salon eve 500 kira, 120 de elektrik su parası veriyordum. Dolap doldurmak, haftada 1-2 dışarıda yemek ve taksi parası da en az 500-600 tutuyordu her ay. Eğlenmek istiyorsanız baya giriyordu anlayacağınız. Taksiye binmem diyen arkadaşlar da afedersiniz ama zike zike binmeniz gerekiyor bazen, okul servisi hariç dolmuş/otobüs benzeri birşey yok. Hasta olursanız yandınız zaten, gecenin ikisinde Lefkoşe'ye gitmek zorunda kaldığımızı hatırlarım.

Hazırlıkta İngilizce öğrenirim diyen arkadaşlar da hiç heveslenmesin, hocaların birçoğu yabancıydı benim dönemimde güzeldi fakat temeli olmayan ve yabancı dile yatkın olmayan kişiler hazırlığı geçse bile bölümde tökezliyordu. Ya da benim çevremde gördüklerim böyle bilemiyorum. Ha ayrıca okulun büyük kısmı Ghetto'dan çıktığını sanan Nijeryalı insanlarla dolu bilginize.

Bunun üzerine hala gideceğim diyorsanız, gitmeden ingilizce çalışırsanız biraz hazırlığa B kurundan başlayabilirsiniz, sorular oldukca basitti diye hatırlıyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

DGS öğrencileri aman siz büyük insanlarsınız uzak durun. adamın iflahını kesiyorlar valla.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

DigitalMind bunu yazdı:
    -----------------------------

Bende oraya gelecektim hukuk fakültesine :S

gelme :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bisson
    bisson's avatar
    Erkek

Free_Mans bunu yazdı:

DGS öğrencileri aman siz büyük insanlarsınız uzak durun. adamın iflahını kesiyorlar valla.

nie ya dgs ile gelenlere dahamı cok basıyolar

I know me you know you.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

bisson bunu yazdı:

Free_Mans bunu yazdı:

nie ya dgs ile gelenlere dahamı cok basıyolar

özel okulun mantığı şudur: öğrenci kalır kasaya para girer. atıyorum 10 tane ders aldıysan önceki okuldan burada maksimum 2-3 tanesini sayarlar. yok denliği yok içeriği tutmuyor kredisi tutmuyor. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

2 yıl kaldım o cehennemde, geçen perşembe gittim, pazar eşyaları toplayıp gemiyle döndüm. Okula kayıt aldırmak için gittim, formu doldurdum ettim. %50 bursum vardı, hazırlıkta burs geçerli değildi. 3 dönem %50 burslu okumuş oldum. Her neyse kaydı silmemiz için 3450 euro yatırmanız gerekiyor dediler, verdiğimiz bursu geri alıyoruz dediler. Sonuç olarak her dönemin parasını çatır çatır geri aldılar. Gitmeden iyi düşünün, imza atacağınızda iki defa okuyun müritler. :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

abi kıbrısta okumak çok saçma bence çölde okuyosun üstüne para veriyosun türkiyede okumak gibisi var mı yaaa bide adı kötü kıbrıs eeehh

işte öyle
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

RhiFaT bunu yazdı:

abi kıbrısta okumak çok saçma bence çölde okuyosun üstüne para veriyosun türkiyede okumak gibisi var mı yaaa bide adı kötü kıbrıs eeehh

çok şerefsiz girne amerikan. affetmiyor ağına düşenleri

Toplam Hit: 4951 Toplam Mesaj: 21