Girne Ev Arkadasi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

Yazmadan soraydın harbiden hacı :D

paran çoksa ye iç gez güzel. paran yoksa sefaletin hası. burdakine de benzemiyo rezilliği

o kıbrısın ta amk hayatımı sikti

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Ne kıbrısmış arkadaş herkeste bi yarası var :D 

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

müride up olsun

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

ben toplamda 1 ay kalmıştım, çok beğenmiştim, sevmeyenlerin nedenlerini merak ettim.

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı

@Atakan kıbrısta okuyordu. Tam olarak neresinde ikamet ediyor bilmiyorum ancak çevresi vardır yardımcı olabilir. 

uzak o uzak uzak :D kardeşimizin yeni planları var çaktırmayın :P :D @atakan selam olsun reyise :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    heza bunu yazdı

@Atakan kıbrısta okuyordu. Tam olarak neresinde ikamet ediyor bilmiyorum ancak çevresi vardır yardımcı olabilir. 

uzak o uzak uzak :D kardeşimizin yeni planları var çaktırmayın :P :D @atakan selam olsun reyise :D

Kalplerimiz uzak olmasın yeter ki <3

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı
    rapidhacker550 bunu yazdı
    heza bunu yazdı

Kalplerimiz uzak olmasın yeter ki <3

geldi bak ..... :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Buldunmu ev. Olmadı mecbur yurt  ta kalacaksın .

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek

5. yılım benim de. selam buradan diğer kıbrıs ta kalan müritlere : )

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Hocam hiç kimseye aldırış etme Girne ada şartlarına göre çok güzel bir şehir eğer kıbrısta yaşayacak olsaydım girnede yaşardım ama zaten kktc genel olarak küçük bir yer istediğin zaman lefkoşayada gidersin konuyu görünce içim kıpır kıpır etti keşke giderken benide götürsen girneye simit sarayında bir çay içsem şeftali kebabından yesem denizde güneşin batışını seyretsem... Hayırlı olsun tekrardan hocam.

yalnizturk tarafından 23/Kas/16 21:57 tarihinde düzenlenmiştir

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
Toplam Hit: 4007 Toplam Mesaj: 27
girne ev arkadasi girne kibris ev arkadasi