Girne Ev Arkadasi
-
joe_black bunu yazdı
Yazmadan soraydın harbiden hacı :D
paran çoksa ye iç gez güzel. paran yoksa sefaletin hası. burdakine de benzemiyo rezilliği
o kıbrısın ta amk hayatımı sikti
-
Ne kıbrısmış arkadaş herkeste bi yarası var :D
-
müride up olsun
-
ben toplamda 1 ay kalmıştım, çok beğenmiştim, sevmeyenlerin nedenlerini merak ettim.
-
heza bunu yazdı
@Atakan kıbrısta okuyordu. Tam olarak neresinde ikamet ediyor bilmiyorum ancak çevresi vardır yardımcı olabilir.
uzak o uzak uzak :D kardeşimizin yeni planları var çaktırmayın :P :D @atakan selam olsun reyise :D
-
rapidhacker550 bunu yazdıheza bunu yazdı
@Atakan kıbrısta okuyordu. Tam olarak neresinde ikamet ediyor bilmiyorum ancak çevresi vardır yardımcı olabilir.
uzak o uzak uzak :D kardeşimizin yeni planları var çaktırmayın :P :D @atakan selam olsun reyise :D
Kalplerimiz uzak olmasın yeter ki <3
-
Atakan bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıheza bunu yazdı
Kalplerimiz uzak olmasın yeter ki <3
geldi bak ..... :D
-
Buldunmu ev. Olmadı mecbur yurt ta kalacaksın .
-
5. yılım benim de. selam buradan diğer kıbrıs ta kalan müritlere : )
-
Hocam hiç kimseye aldırış etme Girne ada şartlarına göre çok güzel bir şehir eğer kıbrısta yaşayacak olsaydım girnede yaşardım ama zaten kktc genel olarak küçük bir yer istediğin zaman lefkoşayada gidersin konuyu görünce içim kıpır kıpır etti keşke giderken benide götürsen girneye simit sarayında bir çay içsem şeftali kebabından yesem denizde güneşin batışını seyretsem... Hayırlı olsun tekrardan hocam.
yalnizturk tarafından 23/Kas/16 21:57 tarihinde düzenlenmiştir