Gitara Yeni Başlayacaklar Veya Başlayıpta Beceremeyenler
-
Gitara yeni başlayacaklar veya başlayıpta beceremeyenler.. Artık sizden bıktım tek tek msn e eklemeyin!!!
Gelin buraya yazın ne lazım.. Toptan soyliyim hepinize. Böyle tek tek zor oluyor..
En once gitar seçimi ile başlayabiliriz.. -
Konuyu görünce aha dedim kesin bunu doguhan açmıştır dedim :) Yanılmamışım :)) Klasik gitardan başlayalım hoja napmamıs gerek ?
-
Önce kendine orta derece (cok dandık te değil, takamine de değil) bir gitar edin. Beyoğlu'ndan, İzmirden felan alcaksan Lay Lay Lom'a git Serhat'ı bul. Beni Doğuhan yolladı sakın kazıklama de. Ve 60-70 YTL gibi bir fiyata orta derece bir gitar edin...
Eğer elektroyla başlamak isteyen arkadaşlar varsa onlara allah tan akıl ve ikinci el bir elektro ile başlamalarını diliyorum..
Akor ve nota derslerine geçelim hadi hızlı olun :) -
Ben Antalyadayım herneyse de ... Ben bu klasik gitarı öğrenmeden elektroniğe geçmeği düşünmüyorum.. Öncelikle diyelim gitarı elimize aldık ... Tutuş şekli elimizi notalara ayarlama fln onlar nasıl? ve diyelim notaları elimizle nasıl hangi hareketlerle yerleştircez ? sıklıkları nedir?
-
evet ilk önce gitar seçmemiz gerekiyor ama ne seçelim ? klasik ile baslaniyor ama neden? ve klasik, akustik, elektro, bass bunların özellikleri yeni baslayan/baslayacak olan birisine ne öneririlir oğrenmek istiyoruz :) Hatta bu işin dökümantasyonu yapılmalı :P bildiğiniz linkler varsa yazın lütfen.
-
dogu hasta misin olm askerde caldircaklar gitari sana az kaldi dur
-
temel olarak şu şekilde ozetleyebılırız
Klasik gitar = üç teli naylon üç teli metaldir ve düz mantıkla calınır
akustık gıtar = 6 tel metaldir / 12 tellileri de vardır akustık ses verır
elektro gıtar = amfi ile birlikte calışır ve genelde solo ve ritim için kullanılır
bass gıtar = kaynak olmadan pek calınmaz. yanı bass rıtımlerı tutmaya yarar
elektro akustık/klasık = altında jack bulunur. amfi ile de calınabilir -
peki klasik gitar ile başladık ve elektro gitar yada bass gitar'a geçmeye kendimizi geliştirmeye karar verdik klasik gitar doğru bir seçim olurmu baslangıç için ?
-
elektronun orta hallisi kaç para olur?(1. el)
-
elektroya geçecek arkadaşlar bildiğim kadarıyla akustik gitarla başlamaları daha doğru olur...
-
Gitara yeni başlayacaklar veya başlayıpta beceremeyenler.. Artık sizden bıktım tek tek msn e eklemeyin!!! ....
----------------------------------------------------------
doguhan kardeşim, boş yere konu başlığı açıp, kasılmaktan başka yaptığın birşey yok mu senin.
Kendini dev aynasında görüyorsun ve milleti küçümsüyorsun. Yapma böyle, kötü düşersin.
Toplam Hit: 2287 Toplam Mesaj: 18