Gitardan Anlayan Arkadaslardan Secim İcin Yardim..
-
3 yıldır çalıyorm ve önerm : hacı önce bi gitarlara git bak ama jackson daha iyidir metalikler klavye fln sağlam tonlara da iyi basarsın ama adamlar metalikleri değiştirip boktan bişi de verebilirler o yüzden eline alıp bakman daha iyi olur ben sana ibanz gitarları 50 ytl ye değiştirilmiş bulurum mesela
-
Hacı fender heralde o squier sakın alma bende wardı ****** gibi tonu war boşver jackson çok sağlam
-
peki abi jackson in bu modelle ibanez grg 270 arasinda kiyas yapmak istersek? hangisini önerirsiniz?
-
ya jacksonu al yada cort x6 veya az daha ekleyip x11 al.
-
oyy oyy oyyy o ne o ceksın mı orda sanki bi ceksın qitar qördüm valla düşünme onu al ölüsünü bile satarsın derim ama biraz daha anlatmalısın ne kadar zamandır qitar calıyorsun ceksın cok agır bir gitardır kullananıda kendide bi illet olur qenelde bütcede belirtirsen bişiler derim
-
Abicim çok uç noktalarda 2 gitarda tezat yani biri metal gitarı jackson testere gibi tonları felan.öteki nispeten strat daha çok solo atmak veya soft mevzular için sen tarzında bişeyler karar ver ona göre sana parasına göre tavsiye değerlendirmeleri yapalım.Ama Ibanez karakteristik bi japon mühendisliği harikası hoca.Bendede var kutusunda uyuyo uyandırınca başım belaya giriyo zaten =]
Toplam Hit: 2153 Toplam Mesaj: 17