Gitarist Müridler?
-
eyvallah hacılar çalışacam bunlara :)
-
BEn hiç eğitim almadım 9 yıl kadar önce başladım 11-12 yaşları arasında falan.... Son 5 yılda kendimi youtubedeki tutorial ve lessen başlıkları ile verilen teknik videolarından geliştirdim kendimi...
-
hocam 4 parmağını 2 tel 5-6-7-8 perdelerine koy.
bilgisayarına metronome yazılımını indir hızı 90a çıkararak her tıkta bir parmağını bir perdeye denk gelicek şekilde hıza uygun ritm tut.
yavaş yavaş hızını arttır günde 10 bpm hızlandırabilirsin.
git gide serçe parmak sorunuda ortadan kalkıcaktır..
-
elektro ile klasik çok farklıdır, istenilen tür gitardan başlanabilir..
bol bol parmak egzersizleri yaparak geliştirebilirsin.
hummer on ve pull of yapıp o parmağını güçlendirebilirsinde.
-
Hocam ayrıca şuda var yok efendim önce klasik gitardan başka elektroda akustikte rahat edersin faalan hikayedir ona göre :) He ben önce klasikle başladım nedne çünkü babam ilk olarak klasik gitar getirdi mandalina kasasından :D Ondan sonra elektro ve ondan sonra doğru yol olan akustiğe geçtim :D
"Önce klasik gitar ile başlayın elektroda rahat edersiniz"
"Önce esmerlerle sevişmeye başlayın sarışınlara geçtiğinizde rahat edersiniz" den hiçbir farkı yoktur :D
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam ayrıca şuda var yok efendim önce klasik gitardan başka elektroda akustikte rahat edersin faalan hikayedir ona göre :) He ben önce klasikle başladım nedne çünkü babam ilk olarak klasik gitar getirdi mandalina kasasından :D Ondan sonra elektro ve ondan sonra doğru yol olan akustiğe geçtim :D
"Önce klasik gitar ile başlayın elektroda rahat edersiniz"
"Önce esmerlerle sevişmeye başlayın sarışınlara geçtiğinizde rahat edersiniz" den hiçbir farkı yoktur :D
-----------------------------hahahahahahahhahahaha
manyak bi benzetme yapmıssın hocu :F