Gitarla Çalınabilecek Kafa Ağrıtmayan Parça Önerisi?
-
hacılar normalde malum metallica felan çalıyorum ama peder bey onlara şarkı gözüyle değil baş ağrıtan ses topluluğu olarak bakıyor. onları çaldığımda da sanki gitarın g'sinden anlamıyomuşum gibi boş yere gitar aldın diyor. zaten gitarım da çok kötü durumda gittim bakım yaptırdım luthier de dedi bu gitara artık tel bile takma biran önce değiş dedi. gitar cort marka strat kasa. epiphone lespaul alayım diyorum. gitar kötü durumda bi tane gitar alalım deyince de daha gitar çalmasını bilmiyosun gitar istiyosun diyo :|
bana elektro gitarla çalabileceğim tonları sert olmayan bi kaç tane parça lazım. yani arkaya müzik koymadan sadece gitarla çalındığında adamı etkileyecek türde parçalar. artık ne kadar zor olur kolay olur bilemicem ama iyice çalışıcam parçalara.
editbidüt: mümkünse tabını internette bulabileceğim parçalar olsun. -
-
bob dylan çal , jimi hendrixin akustik parçalarını çal 70lerden sana çok ekmek çıkar
-
Hiç single manyetikli strat çalmayı denedin mi?
-
-
ahaha baskıya bak
-
RockZs bunu yazdı:
-----------------------------
Hiç single manyetikli strat çalmayı denedin mi?
-----------------------------
zaten s-s-s manyetikli bendeki hocam. ama sapı çok kötü durumda. sap ayarı yapınca tekrar eğriliyo kendiliğinden
@neonell
sen taşak geç hacı. taşağın saolsun. -
Sapı atmışsa zaten hayır gelmez ondan uzun vadede. Sana önerim "squier standart strat" alman olacak. Ben ikinci elini 350 TL ye almıştım bi kaç sene önce. Çok memnunum. Hem başka müzik türleri de keşfetmek istiyorsun sanırım, bi fırsat olabilir..
Şarkı önerisine gelince, bir sürü gruptan bir sürü şarkı var ama bu dediğin olay şarkıdan-şarkıya değişebilen bi' olay. Türklerden Athena'nın şarkılarını dinleyebilirsin, gitar olarak Fender Tele ağırlıklı şarkıları var. Duman'ın fender telecaster ve strat ağırlıklıdır şarkıları. Yavuz Çetin de fender strat kullanır. Replikas'da fenderci... Daha bir sürü müzisyen fender strat, tele, mustang, jaguar vs.. modellerini kullanıyor...
-
nothing else matters iyi gider :)
-
metallica fuel
-
Babana mı çalıyon hacı gitarı.