Gitarla İlgili Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Hoca bende asiri bi gitar sevgisi vardi, benim kuzende feci gitar caliodu, yha gercekten hic cekmedim hoca flnda dedi istersen daha baslamadan bosver die, ama kafaya takmistim hoca bi kere. Baslarda parmaklarda uyumsuzluk asiri derecede oluo ama hergun tekrar yaparsan teller arasinda bisi kalma$

Bide simdi hani solaklarin beynin sol lobunu calistirdigini, gitarla birlikte sag lobada yuklenildigini soleyenler fln varya takma sen onlari eger calmak istiosan, azimliysen yaparsin.

(ama kursa gittim ben :D kursta bi kac tane daha solak vardi birisi birakti hic yapamadi)

I find your lack of faith disturbing.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    doğuhan ii bilir bu işleri!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    yaklasik 15 senedir elektro caliyorum. solak denedim kac kez beceremedim :) Ama bir arkadasim solak, ama saglak gitar caliyor, hemde super. Ama bana sorarsan isi yokusa surme nasil rahat caliyorsan o sekilde cal.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek
    demekki gitarı sağak alacaz demektir bu :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

solak diyip geçme kendinden kurs hocası solaktı barlarda tvlerde konser veriyor sağsol lob hikaye azimiylsen başarırsın 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 1922 Toplam Mesaj: 16