Git..Me..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Ucsuz ve bucaksızca ilerleyen, upuzun bir limanda, yapayanlız bir yelkenli gibiyim. Bir gece hepinizin hayatından öylece gideceğim, öylece işte. Ateşinde yanacağım cehennemin rengine bulanmış ceketim sırtımda, ardındaki acıyı göremediğiniz, metal çerçeveli gözlüklerim gözümde, nereye ve neden gittiğimi düşünmeden gideceğim. Halatlarını çözmeyi başarmış hoyrat bir yelkenli gibiyim. Hayatımı hafiften esen bir rüzgar belirleyecek. Gereceğim kendimi ve gideceğim.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Kumanaga bunu yazdı:
    -----------------------------

Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar. Ne de şeytan, bir günahı, Seni beklediğim kadar. Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?

----------------------------

hocam ceyhun nasıl yazsın bu mısraları?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

hayatta öğrendiğim bişey warki bi insanın gönlüne deil aklına bile düştüyse gitmek gider durduramazsın sana dediklerinin tepkisini bile beklemez çoğu insan hükmü kendi koyar en baştada aklına koyduğu için gider 

Seni tahribatın güzin ablası ilan ediyorum :) Bu kızı dinleyin...

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

mataramasuko bunu yazdı:

Kumanaga bunu yazdı:

Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar. Ne de şeytan, bir günahı, Seni beklediğim kadar. Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?

----------------------------

hocam ceyhun nasıl yazsın bu mısraları?

Kaç yıllık şarkı sözüydü o.. Ayna'nn bi şarkısının :)

--> cevaplar için teşekkürler

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

Soner arıca - Kusursuz Aşk.. dinle hocam.. hatta senin dediğin gibi ufak bi yerini yazayım..

Yoksa, benim uyumamı bekleyip gitmen, benim de sensiz sabaha uyanmam mı?
    Bence şimdi git, hayır gitme! Yani git de önce üstümü ört, ben uzanayım şöyle, ışığı kapat ve git.
    Hayır hayır gitme!
    Yani git de ışığı yak git, ben karanlıktan korkuyorum da!
    Hem sensizlik hem karanlık bu kadarı fazla.

Toplam Hit: 3003 Toplam Mesaj: 16