folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Gitti Gidiyorda Birileri Benim Adıma Birşeyler Almış

Gitti Gidiyorda Birileri Benim Adıma Birşeyler Almış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hocam gg CC bilgilerini kaydetmez boşuna panik yapma. adam senin adına aldıysa bile kendi kredi kartı ile almıştır. Bankanı arayıp kredi kartından ücret kesilip kesilmediğini öğren. Kesilmediyse sorun yok zaten.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Evde çoluk çocuk liseli var mı ? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

Evde liseli yoksa eger ggye mail at. Sikintili cc ile hesabini kullanarak para yapmis olabilirler. Dua et ki senden once herhangi baska bur kart sahibi falan suc duyurusu yapmis olmasin.

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

uyelık bilgilerini nasıl almıs hard diski sok bilisime ver gitsin bence baskasının kartını kullanıp senin hesabın uzerınden alıs veris yaptıysa ihale sana patlar 

itsin oglum sen adam degilsin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

benı ce evı atese ver hemen ondan sonra uzaklas :D  hahah panık panık panık

gg 3d kullanıyor senın kartından bırı bısı yapması ıcın telefonuna da ıhtıyac duyar

öncelıkle yegenlerı bı  hızaya cek  

(düzeltiyorum 430 tl la bu yegen işi degil )

kady tarafından 21/Şub/13 10:48 tarihinde düzenlenmiştir

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

başkasının kart bilgileriyle senin üzerinden almışlar hocam

ilerde kart sahibi şikayetçi olunca seni hırsızlıktan tutuklarlar derhal suçduyurusunda bulun yoksa başın derde girer

DJ_Alper tarafından 21/Şub/13 10:55 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

çevrende knight onynayan biri vars o yapmış gibi duruyo

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

başkasının kart bilgileriyle senin üzerinden almışlar hocam

ilerde kart sahibi şikayetçi olunca seni hırsızlıktan tutuklarlar derhal suçduyurusunda bulun yoksa başın derde girer

Durum bundan ibaret ... Kardesın yada akraban vs varsa gırmıstır almıstır ama dedıklerı gıbı baska bırının de kartından (Çalıntı) alındıysa senı mikerler :D

O yuzden gittigidiyor a mutlaka anlat...

İmza YOK !!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

bu site üzerinden birkaç kez led panel almiştim o kartlari aradim birşey yok kendi kartim ile almiştim yok kartimi iptal ettirdim

gitti gidiyora hiç girmedim bu aralar trojen olsa bile başka hesabimin şifresini gittigidiyora denemiştir gitti gidiyora mesja attim dün gece birsürü zaten oyun parasi kodlari felan yollamişlar admlar onlara da attim iptal edin diyor iptal olmaz ödeme geri yapılmaz

kredi kart sistemini durdurdu gitti gidiyor birsürü mesaj attim aradim telefon siteye yönlendirin diyor

sitede  baktım bir yerlere attim mesaj ama bakalim zaten dün akşam 18 civarinda olmuş ben o zaman dişardaydim cepten maile girdim birsürü gittigidiyor mesaji vardi bende reklamdir diye bakmadım akşam  nete girme imkanım oldu maile bakınca buraya yazdim gitti gidiyor a yazdim bir ara bir yerde gitti gidiyor indirim kuponu olan varmi hesap şifresini verebilir mi diyordu o zaman vermedim diye hatirliyorum

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

AMK gittigidiyor telefon koymuş bir boka yaramıyor bant kaydı siteye yönlendiriyor müşteri hizmetleri olması gerekmiyor mu bunların acil durumlar için

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
Toplam Hit: 5911 Toplam Mesaj: 34