Gitti Gidiyorda Birileri Benim Adıma Birşeyler Almış
-
Hocam gg CC bilgilerini kaydetmez boşuna panik yapma. adam senin adına aldıysa bile kendi kredi kartı ile almıştır. Bankanı arayıp kredi kartından ücret kesilip kesilmediğini öğren. Kesilmediyse sorun yok zaten.
-
Evde çoluk çocuk liseli var mı ?
-
Evde liseli yoksa eger ggye mail at. Sikintili cc ile hesabini kullanarak para yapmis olabilirler. Dua et ki senden once herhangi baska bur kart sahibi falan suc duyurusu yapmis olmasin.
-
uyelık bilgilerini nasıl almıs hard diski sok bilisime ver gitsin bence baskasının kartını kullanıp senin hesabın uzerınden alıs veris yaptıysa ihale sana patlar
-
benı ce evı atese ver hemen ondan sonra uzaklas :D hahah panık panık panık
gg 3d kullanıyor senın kartından bırı bısı yapması ıcın telefonuna da ıhtıyac duyar
öncelıkle yegenlerı bı hızaya cek
(düzeltiyorum 430 tl la bu yegen işi degil )
kady tarafından 21/Şub/13 10:48 tarihinde düzenlenmiştir -
başkasının kart bilgileriyle senin üzerinden almışlar hocam
ilerde kart sahibi şikayetçi olunca seni hırsızlıktan tutuklarlar derhal suçduyurusunda bulun yoksa başın derde girer
DJ_Alper tarafından 21/Şub/13 10:55 tarihinde düzenlenmiştir -
çevrende knight onynayan biri vars o yapmış gibi duruyo
-
DJ_Alper bunu yazdı
başkasının kart bilgileriyle senin üzerinden almışlar hocam
ilerde kart sahibi şikayetçi olunca seni hırsızlıktan tutuklarlar derhal suçduyurusunda bulun yoksa başın derde girer
Durum bundan ibaret ... Kardesın yada akraban vs varsa gırmıstır almıstır ama dedıklerı gıbı baska bırının de kartından (Çalıntı) alındıysa senı mikerler :D
O yuzden gittigidiyor a mutlaka anlat...
-
bu site üzerinden birkaç kez led panel almiştim o kartlari aradim birşey yok kendi kartim ile almiştim yok kartimi iptal ettirdim
gitti gidiyora hiç girmedim bu aralar trojen olsa bile başka hesabimin şifresini gittigidiyora denemiştir gitti gidiyora mesja attim dün gece birsürü zaten oyun parasi kodlari felan yollamişlar admlar onlara da attim iptal edin diyor iptal olmaz ödeme geri yapılmaz
kredi kart sistemini durdurdu gitti gidiyor birsürü mesaj attim aradim telefon siteye yönlendirin diyor
sitede baktım bir yerlere attim mesaj ama bakalim zaten dün akşam 18 civarinda olmuş ben o zaman dişardaydim cepten maile girdim birsürü gittigidiyor mesaji vardi bende reklamdir diye bakmadım akşam nete girme imkanım oldu maile bakınca buraya yazdim gitti gidiyor a yazdim bir ara bir yerde gitti gidiyor indirim kuponu olan varmi hesap şifresini verebilir mi diyordu o zaman vermedim diye hatirliyorum
-
AMK gittigidiyor telefon koymuş bir boka yaramıyor bant kaydı siteye yönlendiriyor müşteri hizmetleri olması gerekmiyor mu bunların acil durumlar için