Gittigidiyor 'Da Yaşanan Mağduriyet
-
hocalar arkadaşım akşam beni aradı..
bi mont almış 200 lira 12 taksitle..
mont yurt dışından geliyormuş kargolanması 10-15 gün süre deniliyormuş.. arkadaşım buna razı olarak montu spariş etmiş
ancak 25 gün olmasına rağmen ne kargoya verilmiş nede herhangi birşey olmuş "satıcının hastaydım o yüzden ilgilenemedim " gibisinden yalanları dışında..
baktımda bi müşteri hizmetleri numarası yok bunların.. bu tür sorun için iade ve şikayet amaçlı web sitesinde bulunan formlar dışında soyut bi telefon numaralarıda yok ?
neler yapılabilir ? nasıl direk irtibat sağlanıp konuyla ilgili şikayet söylenebilir ?
-
Bunlari denedin mi ?Gitti Gidiyor Bilgi Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş.
Adres:
My Office İş Mrkz., Çiğdem Sk., No: 1/14, 34746 Barbaros Mah., Ataşehir, İstanbul
Telefon: +90 (216) 687 02 99
Faks: +90 (216) 687 02 98
Destek Hattı:
GittiGidiyor'un kullanımı ve işlemleriniz hakkında bilgi almak veya bir öneride, bildirimde bulunmak için, 7 gün - 24 saat hizmet veren Destek Hattımızae-posta gönderebilirsiniz.Size en kısa sürede yanıt verilecektir.
Sorumlu kişi: Bahadır Kılıç
Ticaret Sicil No: 515017462599cordelian tarafından 12/Ara/12 03:09 tarihinde düzenlenmiştir -
üstad baktım siteye ancak göremedim demek ki
çok teşekkür ederim..
edit: aradım Türkiyenin en büyük alışveriş sitesine hoş geldiniz
problemlerinizi web sitemizden yardım bölümünden halledebilirsiniz diyor.
utanmadan bide 7/24 destek hattı yazmışlar.. :)
WebJas tarafından 12/Ara/12 03:12 tarihinde düzenlenmiştir -
nasıl öle bişi olmuş ya.
sipariş verilir.para alıcıdan gg ye gider..satıcı ürünü kargolar ( bu aşamada satıya kargolamak için gün verilir )..kargo alıcıya ulaşır..alıcı onay verir ya da vermezse 3 gün içinde otomatik onay verilir.para satıcıya gider
işin teorisi budur
-
murdery bunu yazdı
nasıl öle bişi olmuş ya.
sipariş verilir.para alıcıdan gg ye gider..satıcı ürünü kargolar ( bu aşamada satıya kargolamak için gün verilir )..kargo alıcıya ulaşır..alıcı onay verir ya da vermezse 3 gün içinde otomatik onay verilir.para satıcıya gider
işin teorisi budur
bende şaşırdım ama içinde bulunulan bi mağduriyet hocam..
para iadesi düşünüyor arkadaşım..
-
desteğe başvursun, gg'de alışveriş normal eticaret mağazasından alışverişten daha güvenli.
Fatih tarafından 12/Ara/12 03:22 tarihinde düzenlenmiştir