folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Gittigidiyor Satıcı Ürünü Yanlış Beden Gönderiyor

Gittigidiyor Satıcı Ürünü Yanlış Beden Gönderiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sweatshirt söylemiştim.Bayram dolayısı ile kargo elime henüz ulaşmadı.Panale girdim "L" beden gelmesi gerekirken "M" beden kargolamış satıcı.Şimdi ne yapmalı.Kapıdan mı çevirim yoksa teslim alıp geri mi gönderim ? Kargo ücretide bana ait.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kargo ücreti sana ait değil hocam satıcı karşılıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Kargo ücreti sana ait değil hocam satıcı karşılıyor.

Benim söylediğim ürünü teslim alırsam kargo ücreti bana ait olacak.

Ama ürünü kapıdan cevirirsem ne olacak onu öğrenmek istiyorum.

Yani ürünü teslim alıp ondan sonra mı iade etmeliyim, yoksa kapıdan mı cevirmeliyim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Ürünü kapıdan çevirirsen kargo ücreti satıcıya kitlenir hacı abi.

Sonuçta senin hatan değil, satıcıdan kaynaklanan bir hata bu.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek

Mali teslim almadan nasıl karar verdin yanlış beden gönderdiğini 

Teslimalmadan iade başlat

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Once adamama msj at belki senjn istedigini gondermis fakat sitede yanlis isaretlemia olabilir

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ne saçmalıyor la bu adam..Yardımcı olsun diye mesaj attık yazdıklarına bak.

Satıcı;

medıum beden urun almıssınız medıum beden olarak mesajlara bakılmadan yollmıstır o kadar kısı ıcerısınde atlanmıs olabılır ama sonucta aldıgınız urun yollanmıs medıum beden

Satıcı;

"siz soyluyebılırsınz ama urunler yetıssın dıye panel ekranına gozetmek zorundayız"

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı

Satıcı;

medıum beden urun almıssınız medıum beden olarak mesajlara bakılmadan yollmıstır o kadar kısı ıcerısınde atlanmıs olabılır ama sonucta aldıgınız urun yollanmıs medıum beden

Satıcı;

"siz soyluyebılırsınz ama urunler yetıssın dıye panel ekranına gozetmek zorundayız"

Sen o gerizekalıyı sikleme hocam. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    CyberAngel bunu yazdı

Satıcı;

Satıcı;

Sen o gerizekalıyı sikleme hocam. 

NE yapim o zaman hocam ben anlamadım şimdi.Ürün kapıya gelince almadan gönderirsem daha iyi mi olur.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Al daha sonra anlaşmazlık aç gittigidiyor'dan. Gittigidiyor sana bi kod verecek ve şu kargo firmalardan biriyle yollayın diyecek. Sen o kodu not al kargo firmasına ver onlar sisteme girince satıcının adres bilgileri onlara gözükür. Bu kod sayesinde gittigidiyor senin ürünü geri yolladığınıda anlıyor.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

şimdi hocam sen ürünü alırken medium beden mi seçtin ? 

yoksa herhangi bir beden alıp adama daha sonradan ben şu bedeni istiyorum diye msj mı attın

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
Toplam Hit: 1509 Toplam Mesaj: 13