Gittigidiyor Satıcı Ürünü Yanlış Beden Gönderiyor
-
Sweatshirt söylemiştim.Bayram dolayısı ile kargo elime henüz ulaşmadı.Panale girdim "L" beden gelmesi gerekirken "M" beden kargolamış satıcı.Şimdi ne yapmalı.Kapıdan mı çevirim yoksa teslim alıp geri mi gönderim ? Kargo ücretide bana ait.
-
Kargo ücreti sana ait değil hocam satıcı karşılıyor.
-
Mustafa bunu yazdı
Kargo ücreti sana ait değil hocam satıcı karşılıyor.
Benim söylediğim ürünü teslim alırsam kargo ücreti bana ait olacak.
Ama ürünü kapıdan cevirirsem ne olacak onu öğrenmek istiyorum.
Yani ürünü teslim alıp ondan sonra mı iade etmeliyim, yoksa kapıdan mı cevirmeliyim.
-
Ürünü kapıdan çevirirsen kargo ücreti satıcıya kitlenir hacı abi.
Sonuçta senin hatan değil, satıcıdan kaynaklanan bir hata bu.
-
Mali teslim almadan nasıl karar verdin yanlış beden gönderdiğini
Teslimalmadan iade başlat
-
Once adamama msj at belki senjn istedigini gondermis fakat sitede yanlis isaretlemia olabilir
-
Ne saçmalıyor la bu adam..Yardımcı olsun diye mesaj attık yazdıklarına bak.
Satıcı;
medıum beden urun almıssınız medıum beden olarak mesajlara bakılmadan yollmıstır o kadar kısı ıcerısınde atlanmıs olabılır ama sonucta aldıgınız urun yollanmıs medıum beden
Satıcı;
"siz soyluyebılırsınz ama urunler yetıssın dıye panel ekranına gozetmek zorundayız"
-
CyberAngel bunu yazdı
Satıcı;
medıum beden urun almıssınız medıum beden olarak mesajlara bakılmadan yollmıstır o kadar kısı ıcerısınde atlanmıs olabılır ama sonucta aldıgınız urun yollanmıs medıum beden
Satıcı;
"siz soyluyebılırsınz ama urunler yetıssın dıye panel ekranına gozetmek zorundayız"
Sen o gerizekalıyı sikleme hocam.
-
Mustafa bunu yazdıCyberAngel bunu yazdı
Satıcı;
Satıcı;
Sen o gerizekalıyı sikleme hocam.
NE yapim o zaman hocam ben anlamadım şimdi.Ürün kapıya gelince almadan gönderirsem daha iyi mi olur.
-
Al daha sonra anlaşmazlık aç gittigidiyor'dan. Gittigidiyor sana bi kod verecek ve şu kargo firmalardan biriyle yollayın diyecek. Sen o kodu not al kargo firmasına ver onlar sisteme girince satıcının adres bilgileri onlara gözükür. Bu kod sayesinde gittigidiyor senin ürünü geri yolladığınıda anlıyor.
-
şimdi hocam sen ürünü alırken medium beden mi seçtin ?
yoksa herhangi bir beden alıp adama daha sonradan ben şu bedeni istiyorum diye msj mı attın