Gittigidiyor Üyeliği Lazım Acil
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------mfatihbodur bunu yazdı:
-----------------------------Hocalar gittigidiyor üyeliği arıyorum. Günün Fırsatı bölümünden yararlanabilmek için 100 adet işlem yapmış olma şartı aranıyor. % 95 in üzerinde olumlu yorum almış ve 100 adetten fazla işlem yapılmış bir üyelik gerekli sürekli yada sadece şuan elimdeki iş için kullanabileceğim bir üyelik temin edebilirmisiniz bana ?
Çok mu şey istiyorum diye de düşünmedim değil benimkisi sadece bir rica.
-----------------------------Çok sey istemiyorsun aslında..
Bedava istemediğin sürece :)
Bu işler Bedava olmaz şansını birde R10 da dene ordan çıkma ihtimali yüksek
-----------------------------R10 davetiyesi istemem lazım o zaman :) davetiye istemek de yasak. istiyorum ama resmi olarak soruyorsanız istemiyorum sayın MOD arkadaşlar :)) ortada delil olmayınca da Banlamak da olmaz :D :))
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------mfatihbodur bunu yazdı:
-----------------------------Hocalar gittigidiyor üyeliği arıyorum. Günün Fırsatı bölümünden yararlanabilmek için 100 adet işlem yapmış olma şartı aranıyor. % 95 in üzerinde olumlu yorum almış ve 100 adetten fazla işlem yapılmış bir üyelik gerekli sürekli yada sadece şuan elimdeki iş için kullanabileceğim bir üyelik temin edebilirmisiniz bana ?
Çok mu şey istiyorum diye de düşünmedim değil benimkisi sadece bir rica.
-----------------------------Çok sey istemiyorsun aslında..
Bedava istemediğin sürece :)
Bu işler Bedava olmaz şansını birde R10 da dene ordan çıkma ihtimali yüksek
Tarikat felsefesine uymadı bu..
-----------------------------Hocam sword de kendince haklı 5000 işlemli hesabım var diyor, özelden konuştuk onla da para verecek durumum yok 100 işlemli bi üyelik lazım şimdilik
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------Tarikat felsefesine uymadı bu..
-----------------------------Neden hocam ?
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------bence burada tarikat felsefesine uymayan bir şey yokki. sonuçta karşıda ki üyeliği isteyen arkadaş ticaret yapacak bu adamın üzerinden para kazanacak. Ha başka maksatlı bir iş olsa yada bir ürün alacak falan olsa eyvallah bende veririm. Ancak para kazanacak birisine amme hizmeti yapılmaz.
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------swordfish bunu yazdı:
-----------------------------bence burada tarikat felsefesine uymayan bir şey yokki. sonuçta karşıda ki üyeliği isteyen arkadaş ticaret yapacak bu adamın üzerinden para kazanacak. Ha başka maksatlı bir iş olsa yada bir ürün alacak falan olsa eyvallah bende veririm. Ancak para kazanacak birisine amme hizmeti yapılmaz.
-----------------------------Eywallah hocam herşeyde haklısın da son cümlen olmamış oraya. Yapılmaz degil de yapılmayabilir desen daha iyidi. Swordfish le de görüştüm 5000 işlemli bi üyeliği karşılıksız ben almam zaten ama verebileceğim bi paramda yok
-
12 işlemim daha olsaymış iyiymiş... 88'de kalmışım. %98 olumlu yorum tırı vırı
-
mfatihbodur bunu yazdı:
-----------------------------Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Eywallah hocam herşeyde haklısın da son cümlen olmamış oraya. Yapılmaz degil de yapılmayabilir desen daha iyidi. Swordfish le de görüştüm 5000 işlemli bi üyeliği karşılıksız ben almam zaten ama verebileceğim bi paramda yok
-----------------------------bence yapılmaz kardeş. sonuçta kapital dünya. ha de ki bana çok ihtiyacım var para kazanmayacağım vs vs neyse parası ben veririm sana burdan bi tane hesap alırım. ama ticarette amme hizmeti olmaz hocam. bu suistimale girer. bence ayıp bir şeydir.
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------12 işlemim daha olsaymış iyiymiş... 88'de kalmışım. %98 olumlu yorum tırı vırı
-----------------------------Hacım ben onun üzerine 12 tane satış yapabilirim kendi kendime belki :) Üyelik bulamazsan senden rica etsem verir misin ki ?
-
mfatihbodur bunu yazdı:
-----------------------------HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------12 işlemim daha olsaymış iyiymiş... 88'de kalmışım. %98 olumlu yorum tırı vırı
-----------------------------Hacım ben onun üzerine 12 tane satış yapabilirim kendi kendime belki :) Üyelik bulamazsan senden rica etsem verir misin ki ?
-----------------------------Kendi kendine satış yapamıyorsun malesef :-/