Gittigidiyor.Com Taksit Olayı (Anlayan Lütfen)
-
şirket kendini güvence altına alarak hesabı bloklar yani limitini o bölümünü doldurur sana aylık taksitlere böler hemen hemen bütün şirketler böyledir.
-
CipriX bunu yazdı:
-----------------------------
o değil aga o fasılları geçtim şöyle anlatayım 300 liralık bi ürünü 100 100 100 olarak 3 taksit aldım fakat şuan internet bankacılığından bakıyorum 300ün hepsini bloklamış
-----------------------------sistem senden parayı tek çekimde alır. sen bankaya borçlanır taksıtlerını gidip bankaya yatırırsn her ay.
işte yurdumun hali. kredi kartı var ama bilgi yok bilinçlendirme yok.
-
shadowan bunu yazdı:
-----------------------------bisson bunu yazdı:
-----------------------------
gitti gidiyor öle aga gitti mi gidyo eğer taksit sözleşmesi elinde varsa tüketici haklarına başvurmanı tavsiye ederim ama yoksa sözleşmen gecmiş olsun kardeş...
-----------------------------gittigidiyorla ne alakası var dünyadaki bütün kredi kartı taksit işlemleri böyle.
-----------------------------sen hiç internet sitesinden taksitli alışveriş yapmadın galiba adamın tüm hesabı blog olmuş aklında bulunsun eğer taksitli bişi alacaksan ereyon.com hepsiburada.com
çıktı olarakta yaptığın alışverişin sözleşmesini çıkartmayı unutma
-
ben çok online alışveriş yaptım,bu sadece onl,ne alışveriş değil dışarıda yaptığın alışverişlerde de geçerli.İstersen biraz yukarıyı oku herkes ne demiş sonra bi daha cevap yaz.
-
Saolun beyler dediğiniz gibi hepsini blokluyormuş sonra ödüyormuşuz fakat benim anlamadığım bi durum var hemen açıklıyayım
2 ay önce adidasdan bi ayakkabı aldım 105 liraya 3 taksit yaptım eve gelip kredi kartıma baktığımda (internet bankacılığı) sadece 35 lirayı yani taksit bedelini blokladığını gördüm adidasda neden bütün bedeli bloklamadıda sadece taksiti blokladı