folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gittigidiyor.Com Taksit Olayı (Anlayan Lütfen)

Gittigidiyor.Com Taksit Olayı (Anlayan Lütfen)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

şirket kendini güvence altına alarak hesabı bloklar yani limitini o bölümünü doldurur sana aylık taksitlere böler hemen hemen bütün şirketler böyledir.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

CipriX bunu yazdı:
    -----------------------------
    o değil aga o fasılları geçtim şöyle anlatayım 300 liralık bi ürünü 100 100 100 olarak 3 taksit aldım fakat şuan internet bankacılığından bakıyorum 300ün hepsini bloklamış

sistem senden parayı tek çekimde alır. sen bankaya borçlanır taksıtlerını gidip bankaya yatırırsn her ay.

işte yurdumun hali. kredi kartı var ama bilgi yok bilinçlendirme yok. 

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bisson
    bisson's avatar
    Erkek

shadowan bunu yazdı:

bisson bunu yazdı:
    gitti gidiyor öle aga gitti mi gidyo eğer taksit sözleşmesi elinde varsa tüketici  haklarına başvurmanı tavsiye ederim ama yoksa sözleşmen gecmiş olsun kardeş...

gittigidiyorla ne alakası var dünyadaki bütün kredi kartı taksit işlemleri böyle.

sen hiç internet sitesinden taksitli alışveriş yapmadın galiba adamın tüm hesabı blog olmuş aklında bulunsun eğer taksitli bişi alacaksan ereyon.com  hepsiburada.com

çıktı olarakta yaptığın alışverişin sözleşmesini çıkartmayı unutma

I know me you know you.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    ben çok online alışveriş yaptım,bu sadece onl,ne alışveriş değil dışarıda yaptığın alışverişlerde de geçerli.İstersen biraz yukarıyı oku herkes ne demiş sonra bi daha cevap yaz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CipriX
    CipriX's avatar
    Erkek

Saolun beyler dediğiniz gibi hepsini blokluyormuş sonra ödüyormuşuz fakat benim anlamadığım bi durum var hemen açıklıyayım

2 ay önce adidasdan bi ayakkabı aldım 105 liraya 3 taksit yaptım eve gelip kredi kartıma baktığımda (internet bankacılığı) sadece 35 lirayı yani taksit bedelini blokladığını gördüm adidasda neden bütün bedeli bloklamadıda sadece taksiti blokladı

if else while vs.
Toplam Hit: 2746 Toplam Mesaj: 16