Gittigidiyor‘Dan Ayakkabı Alınır Mı Yardım Lütfen!!!
-
yok mu başka fikri olan :S
-
ben mağazalarda 156 kağıtlık convers i 49,90 a almıştım. yüzdeyüz orjinal çıktı ve buna benzer çok ürün aldım. alırken fiyatına ürün açıklamalarına ve en önemlisi adamın profilindeki yorumları okumanız gerekiyor. "hep çakma çıkıyoo yuaaaa" gibi komple bütün siteyi zan altında bırakmak yanlış olur :D linklerde baktım adamın satışları sorunsuz senin ayakkabıyla ilgili olanlar bilhassa. sana tavsiyem ayakkabı numaranı bilsende eğer çevrende bu model ayakkabı satan mağazası varsa gidip orda alıyormuş gibi yapıp giyip denemen :D ben converse alırken öyle yaptım modeli buldm uygun numarayı giydim gidip gg den verdim sipariş. gg yi kullanmasını bilene çok avantajlı.
-
GokYeleliBozkurt bunu yazdı:
-----------------------------
ben mağazalarda 156 kağıtlık convers i 49,90 a almıştım. yüzdeyüz orjinal çıktı ve buna benzer çok ürün aldım. alırken fiyatına ürün açıklamalarına ve en önemlisi adamın profilindeki yorumları okumanız gerekiyor. "hep çakma çıkıyoo yuaaaa" gibi komple bütün siteyi zan altında bırakmak yanlış olur :D linklerde baktım adamın satışları sorunsuz senin ayakkabıyla ilgili olanlar bilhassa. sana tavsiyem ayakkabı numaranı bilsende eğer çevrende bu model ayakkabı satan mağazası varsa gidip orda alıyormuş gibi yapıp giyip denemen :D ben converse alırken öyle yaptım modeli buldm uygun numarayı giydim gidip gg den verdim sipariş. gg yi kullanmasını bilene çok avantajlı.
-----------------------------evallah hocam saolasın
-
GokYeleliBozkurt bunu yazdı:
-----------------------------Orjinal olduğunu nerden anladın?
-
Türkiye distribitörü a sportta çalışan arkadaşıma gösterdim onlara gelen ürünle aynı pnr ve seri numarasına ait.
-
bu mersinle adana da nato şeysi yok mu. bunlar ordan şettirirlmiş sanki. nato malları kaliteli diye duymuştum ama gene araştırmaya devam et sen bana bakma :)
-
kardeş gg de 2 şeye dikkat et : dükkanlardan alışverş yapmaya özen göster ve özellikle senin beğendiğin ürünü satın alanların yaptğı yorumlara dikkat et. ben neredeyse bütün alışverişlerimi gg den yapıyorum dha ucuz alışveriş yapabiliorum ve alıcıyı memnun etmek için satıcılar hemen kargoya veriyor.2günde elinde oluyor.
-
Bu konuda bi garanti verilmez.Kullanıcının ne kadar işini düzgün yaptığı önemli.Öncelikle fiyat konusuna iyice bak.yani 30-40 liraya satılan ürünler yan sanayi çakma mallar olduğundan şüphen olmasın.Fatura olayı da önemli tabi ki.Bazı kullanıcılar ürünleri yurt dışından ithal ucuza getirebiliyor ancak faturasız tabi ki.Yani bu iş biraz şans işi ve satıcının ne kadar güvenilir olduğuna.Bu yüzden alacağın kişiye satışları hakkında yapılan yorumları iyice oku araştır öyle al derim pişman olma.
-
Bence de ayakkabı netten alınmamalı , çünkü kalıpları çok farklı olabiliyor, göründüğü gibi gelmeyebilir.
-
senem35 bunu yazdı:
Bence de ayakkabı netten alınmamalı , çünkü kalıpları çok farklı olabiliyor, göründüğü gibi gelmeyebilir.
-----------------------------Netten ayakkabiyi barçından alırım %100 Güvenirim hala daha hiç birini atmadım dayanıklı garantili
numarası uymayınca ücretsiz değiştiriyorsun
ama artık biz satacaz :)