folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Gittigidiyor‘Dan Ayakkabı Alınır Mı Yardım Lütfen!!!

Gittigidiyor‘Dan Ayakkabı Alınır Mı Yardım Lütfen!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelomar
    kelomar's avatar
    Erkek

yok mu başka fikri olan :S

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

ben mağazalarda  156 kağıtlık convers i 49,90 a almıştım. yüzdeyüz orjinal çıktı ve buna benzer çok ürün aldım. alırken fiyatına ürün açıklamalarına ve en önemlisi adamın profilindeki yorumları okumanız gerekiyor. "hep çakma çıkıyoo yuaaaa" gibi komple bütün siteyi zan altında bırakmak yanlış olur :D linklerde baktım adamın satışları sorunsuz senin ayakkabıyla ilgili olanlar bilhassa. sana tavsiyem ayakkabı numaranı bilsende eğer çevrende bu model ayakkabı satan mağazası varsa gidip orda alıyormuş gibi yapıp giyip denemen :D ben converse alırken öyle yaptım modeli buldm uygun numarayı giydim gidip gg den verdim sipariş. gg yi kullanmasını bilene çok avantajlı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelomar
    kelomar's avatar
    Erkek

GokYeleliBozkurt bunu yazdı:
    -----------------------------

ben mağazalarda  156 kağıtlık convers i 49,90 a almıştım. yüzdeyüz orjinal çıktı ve buna benzer çok ürün aldım. alırken fiyatına ürün açıklamalarına ve en önemlisi adamın profilindeki yorumları okumanız gerekiyor. "hep çakma çıkıyoo yuaaaa" gibi komple bütün siteyi zan altında bırakmak yanlış olur :D linklerde baktım adamın satışları sorunsuz senin ayakkabıyla ilgili olanlar bilhassa. sana tavsiyem ayakkabı numaranı bilsende eğer çevrende bu model ayakkabı satan mağazası varsa gidip orda alıyormuş gibi yapıp giyip denemen :D ben converse alırken öyle yaptım modeli buldm uygun numarayı giydim gidip gg den verdim sipariş. gg yi kullanmasını bilene çok avantajlı.

evallah hocam saolasın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

GokYeleliBozkurt bunu yazdı:

Orjinal olduğunu nerden anladın?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

Türkiye distribitörü a sportta çalışan arkadaşıma gösterdim onlara gelen ürünle aynı pnr ve seri numarasına ait. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

bu mersinle adana da nato şeysi yok mu. bunlar ordan şettirirlmiş sanki. nato malları kaliteli diye duymuştum ama gene araştırmaya devam et sen bana bakma :)

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vesrella
    Vesrella's avatar
    Erkek

kardeş gg de 2 şeye dikkat et : dükkanlardan alışverş yapmaya özen göster ve özellikle senin beğendiğin ürünü satın alanların yaptğı yorumlara dikkat et. ben neredeyse bütün alışverişlerimi gg den yapıyorum dha ucuz alışveriş yapabiliorum ve alıcıyı memnun etmek için satıcılar hemen kargoya veriyor.2günde elinde oluyor.

Yoldaşlar, ölürsem o günden önce yani, - öyle gibi de görünüyor - Anadolu'da bir köy mezarlığına gömün beni ve de uyarına gelirse, tepemde bir de çınar olursa taş maş da istemez hani...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek

Bu konuda bi garanti verilmez.Kullanıcının ne kadar işini düzgün yaptığı önemli.Öncelikle fiyat konusuna iyice bak.yani 30-40 liraya satılan ürünler yan sanayi çakma mallar olduğundan şüphen olmasın.Fatura olayı da önemli tabi ki.Bazı kullanıcılar ürünleri yurt dışından ithal ucuza getirebiliyor ancak faturasız tabi ki.Yani bu iş biraz şans işi ve satıcının ne kadar güvenilir olduğuna.Bu yüzden alacağın kişiye satışları hakkında yapılan yorumları iyice oku araştır öyle al derim pişman olma.

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    senem35
    senem35's avatar
    Dişi

Bence de ayakkabı netten alınmamalı , çünkü kalıpları çok farklı olabiliyor, göründüğü gibi gelmeyebilir.

http://www.facebook.com/pages/Kisisel-Gelisim-ve-Psikoloji/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

senem35 bunu yazdı:

Bence de ayakkabı netten alınmamalı , çünkü kalıpları çok farklı olabiliyor, göründüğü gibi gelmeyebilir.

Netten ayakkabiyi barçından alırım %100 Güvenirim hala daha hiç birini atmadım dayanıklı garantili

numarası uymayınca ücretsiz değiştiriyorsun

ama artık biz satacaz :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 5203 Toplam Mesaj: 25