Gittigidoyrdan Ürün Aladım Arzalı Ve Beğenmedim Nasıl İade Ederim?
-
merhaba mürit kardeşlerim gg den ürün aldım eve geldi kargo varken kontrol edemedim şarjı yoktu şarjını takıp açtım açıldı. Sonra kapandı ürün dedim herhalde bataryasının şarjı dolması lazım dedim. Ama ürün arzalıymış sonra ürünü aldığım yerle konuştum değişim yaparız dedi sonra baktım ürün beklediğim gibi değil zabıtta tutturmadım geri iade edebilir miyim. GG şartlarınca
NOT: elektronik ürün
-
parayı onayladıysan iade edemezsin satıvı kabul ederse
gg sakat iş
-
GittiGidiyor yetkililerine site üzerinden bildirirseniz anında geri dönüş yaparlar, eğer satıcı geri iade kabul edilir diye yazdıysa ilanda kargoyla aynı adrese gönderirsiniz ve GittiGidiyor'dan onay vermediyseniz para tekrar hesabınızda olur.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
gg sakat iş
-----------------------------yok onay vermedim daha
-
sahin141 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
gg sakat iş
-----------------------------Onay vermediysen satıcıya mesaj at bildir arızayı ve iade adresi iste...onaylama...
-
eee bir süre sonra kendiliginden onaylanmıyor mu zaten ?
-
KILICH bunu yazdı:
sahin141 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
gg sakat iş
-----------------------------Onay vermediysen satıcıya mesaj at bildir arızayı ve iade adresi iste...onaylama...
-----------------------------+ gg'yide bilgilendir konu ile alakalı olarak.
-
HiyarliBaba bunu yazdı:
-----------------------------3 gün +24 saat içinde alıcı onaylamaz ise otomatik onaylıyor ve parayı satıcıya aktarıyor bu süreden önce gg yi bilgilendirmek gerekli diye biliyorum
-
yasincelik1987 bunu yazdı:
HiyarliBaba bunu yazdı:
-----------------------------3 gün +24 saat içinde alıcı onaylamaz ise otomatik onaylıyor ve parayı satıcıya aktarıyor bu süreden önce gg yi bilgilendirmek gerekli diye biliyorum
-----------------------------bildirmezse göte gelecek işte
-
nasıl bilgilendiricem mail filan mı atıcam ??
-
sahin141 bunu yazdı:
nasıl bilgilendiricem mail filan mı atıcam ??
-----------------------------http://www.gittigidiyor.com/main/yardim/yardim_destek.php
ödeme yapsan bile tüketici kanunu gereği 15 gün içinde iade edebilirsin...onaylama sen önce haber ver üstteki linkten gittigidiyor a ardından hemen satıcıya mesaj at ve iade adresi iste...Ürünün kılığınıambalajını bozma..geri paketle hocam direk :D
Edit : Ürünü kazanmış olduğunuz için satış işlemini tamamlamanız gerekmektedir. Ancak iptal talebinizde kararlıysanız, işlem, satıcıya tek taraflı puan ve yorum hakkı tanınarak tarafımızdan iptal edilebilir. Bu durumda, ödeme yapmayan alıcılar listesine girmiş olursunuz ve benzer işlemlerin tekrarı halinde üyeliğiniz askıya alınabilir ve iptal edilebilir. Bu durumu kabul ediyor ve kazandığınız ürünün iptal edilmesini istiyorsanız Destek Hattı'ndan bize ulaşabilirsiniz.
Ödemesini yaparak satın almış olduğunuz bir üründen vazgeçtiğiniz takdirde ise işlemi tek taraflı olarak iptal etme şansınız bulunmamaktadır. Bu şekilde bir talebiniz olduğunda öncelikle satıcıyla irtibata geçmelisiniz. Satıcı iptal talebinizi kabul ettiği takdirde kendisinden bu konuda bize ulaşmasını ve iptal işlemine onay verdiğini tarafımıza Destek Hattı'ndan belirtmesini talep edebilirsiniz. Ödemesini yaparak satın almış olduğunuz bir ürün, yalnızca satıcının onayı ile iptal edilebilir.