Giydiğiniz Kıyafetlerin Markaları ( Araştırma )
-
Kinetix ayakkabı , çakma levis kot , ucuzundan tişörtler :D
-
mitokondri bunu yazdı:
-----------------------------
Pikacu bunu yazdı:
mitokondri bunu yazdı:
Bizim çarşamba pazarı baya güzel :D
-----------------------------Anneme veriyorum siparişi getiriyor...
Amma markacılar varmış arkadaş ya. O zaman boşuna yapıyo bu markalar indirim falan. Baksanıza hiç ihtiyaçları yok gibi herkes fellik fellik marka giyiyomuş :) Cebimdeki telefon son model ama açım diyenlerin hesabı :P
-----------------------------Haklısın hacı...
Bir defa sılazenger spor ayakkabım oldu ama süper birşeydi...
-
genel olarak çakma çok giyiliyor sanırım.
-
XpertVision bunu yazdı:
genel olarak çakma çok giyiliyor sanırım.
-----------------------------Hakiki pazar malı... Çakma değil...
-
J.Lindeberg, Tiger Of Sweden, Lacoste, d&g, ve vazgecilmezim Lyle & Scott + NN07
-
hiç adidas & nike den ürün almadım.. bu da benim takıntım..
dolabımdaki pantolon-tsihrt-gömleklerim mavi , collezione, colins ,sevenhıll
ayakkabı ; greyder, kinetix
...
telf. nokia 2300 (5yıldır ..)
-
bundan 2yıl kadar önce ailem yüzünden okuldeğiştirme durumu oldu düz liseye geçtim dayanamadım o salak yerde ordanda açık liseye geçtim son 2senedir evde olduğumdan genelde eşortman altı üzerine tshirt yazları eşortman altı oluyo şort onlarında markasına hiç dikkat etmedim 12 ayın 9 undada depresyonda olduğumdan mahellede süper bir imajım var : buarada bu mahalleden nefret ediyorum herkes salak
-
samurai bunu yazdı:
ayda 1 pantalon alan arkadaşlar varmış ben senede 2 max 3 tane pantolon alırım.sabah dolabıma baktıımda bu kadar pantalonu napıcam ben diye düşünmüştüm..siz ayda 1 pantolon alıp napıosunuz merak ettim.
-----------------------------rekabet meselesi...
-
Lewi's + Mavi - kot
Colins + Şort
LCW + LittleBig + Seven Hill - T shirt - Sweatshirt
Adidas + Nike + Converse - Ayakkabı
3-4 ayda bir ayakkabı alırım. kot fazla almam toplasan 3 tane kot vardır. Şort dersen hoşuma gideni aynı anda alırım keza tshirt ve sweette aynı.
EDÜT : şuan otelde çalışmaktayım. 600 tl maaşla + olarak internet üzerinden aylık en düşük 150 tl geliyor + aylık 1-2 TATTOO için müşteri gelir kazanç dövmenin boyutuna göre 2 tanesinden en düşük 300-500 arası gelir. yani Sıkıntı yok :)
-
Markaya takıntım yoktur, beğendiğim anda alırım, bide şuraya bakayım yapmam.. Valla bu arlar şanslıyım fabrika satış mağzası buldum dockers,dizel,armini jeans filan dikiyorlar, ordan alıyorum pantulları..ayrıca hiç sevmem pahalı parfümleri, açık parfüm alırım, hatta tezgahtar kız ne veririse :DEn son adidas ayakkabı alacaktım türkiyeye getirmemişler o modeli bende gittim defaktodan aldım hoşuma gitti..Saat severim ama hiç takamam, tek kullandığım aksesuar küpe ve kravat..
Ayakkabı: spor ayakkıbı severim adaidas,nike & converse
Pantul: daha dün Lcw kot aldım seçmem marka.
Tshirt: Mudo, Avva, Tommy
Gömlek: mudo, defakto
Parfüm : E4 :D