folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Giyim İçin Fikir.

Giyim İçin Fikir.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkdaşlar malum yaz geliyor.

yaz için muğlada yaz okulunda olacağımdan bu sıcakalrda okul da ve sporda giyilmelk şöyle shortlar arıyorum hem biraz uygun olsun ama birazda iyi olsun orta ayar şöle basketbolcu tarzında bol shortlar

ne bilim üste güzel tişortlar ve bir iki kot bildiğiniz güzel site yada öneri marka filan varmı

not marka çılgınlığım yoktur fikir isityorum sadece

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    not: giyim için ayırabileceğim bütçe 400 450 ytl dir yaz boyunca sıkıntı çekmemek için siz olsanız ne yapardınız?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:
    -----------------------------
    not: giyim için ayırabileceğim bütçe 400 450 ytl dir yaz boyunca sıkıntı çekmemek için siz olsanız ne yapardınız?

ben olsam o parayla bi golden retriever alırdım :))))

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

:)

öğrenci evim küçük birde goldenlar büyüyünce gezemek isticekelr yazın iyide kışın ben soğukt açıkmam evden. o yüzden düşünmüyorum yoksa isterim:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyKo
    HyKo's avatar
    Erkek
    ben muglalıyım hocam sana mugladan alısverıs yapmamanı tavsiye edeerim pahalıdır zira herşeyi oldugu gibi :D

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    HyKo bunu yazdı:
    ben muglalıyım hocam sana mugladan alısverıs yapmamanı tavsiye edeerim pahalıdır zira herşeyi oldugu gibi :D
    heh şunu bileydin ki zaten biliyorsundur sanırım. ya oğlum bu muğla insanı nasıl birşeydir anlamadım çözemedim yabi kira ile geçiniyorlar süper:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    Valla istanbula git yada internetten alışveriş yap böylelikle çok daha ucuza getirirsin yada bir arkadaşın alsın sana kesinlikle giysi alıcaksan outletleri tercih et hem marka hem ucuz ama yok fark etmez pazar malıda olur diyosan biliyosun adresi "pazarlar"

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı:

patates bunu yazdı:

ben olsam o parayla bi golden retriever alırdım :))))

bknz : girişimci insan profili =) ehuehe

hacım para bulsam direk atlıcam senin goldenlara ahh ah

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Muğla'yı bilemiyorum ama giyimin en ucuz olduğu yerlerden biri Bursa'dır.Bulunduğumuz ilçede Bursa'ya çok yakın olduğundan, İzmirde alacağım şort veya tişortu yarı fiyatına aldım burda.Benim de marka takıntım yok.Ayrıca burda alışveriş yapacağın bir mağazada bulamazsın.Bu yüzden ilk istikametimiz pazarlar oluyor:D Bursa'da mağazada eritemediği malı adam getirip burda eritiyor. Dolce'nin sweetlerinden aldım 5 tane ve verdiğim para 50 TL.

Kargo tipi diye bilinen komando pantolonlarından aldım 4 tane verdiğim mebla gene 50 Tl....

Velhasıl ben 100 kağıda yazlığı çıkardım.O para bende olsaydı 100 liraya üst yapar geri kalan parayla 4 gece 4 rus:D

Neyse sana kalmış..

Saygılar 

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı:

Muğla'yı bilemiyorum ama giyimin en ucuz olduğu yerlerden biri Bursa'dır.Bulunduğumuz ilçede Bursa'ya çok yakın olduğundan, İzmirde alacağım şort veya tişortu yarı fiyatına aldım burda.Benim de marka takıntım yok.Ayrıca burda alışveriş yapacağın bir mağazada bulamazsın.Bu yüzden ilk istikametimiz pazarlar oluyor:D Bursa'da mağazada eritemediği malı adam getirip burda eritiyor. Dolce'nin sweetlerinden aldım 5 tane ve verdiğim para 50 TL.

Kargo tipi diye bilinen komando pantolonlarından aldım 4 tane verdiğim mebla gene 50 Tl....

Velhasıl ben 100 kağıda yazlığı çıkardım.O para bende olsaydı 100 liraya üst yapar geri kalan parayla 4 gece 4 rus:D

Neyse sana kalmış..

Saygılar 

benim hatun bursada oda öle diyor bir yer sölüyordu sürekli orası ucuz diye oraya gidersem gidersem diyede ben görmeden aldırmak istemiyorum seçiciyim biraz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

patates bunu yazdı:

benim hatun bursada oda öle diyor bir yer sölüyordu sürekli orası ucuz diye oraya gidersem gidersem diyede ben görmeden aldırmak istemiyorum seçiciyim biraz

usta o zaman hatuna aldır.1 taşla 2 kuş vurmuş olursun.birincisi giyimi ucuza getirirsin.ikincisi hatunun sana güveni artar.şöyle düşünür ''bana güveniyor ki giyeceklerini bana aldırıyor''.üçüncüsü kızların göz zevkleri bizimkisinden çok daha iyidir.yani ona güzel gelen seve seve veya sıka sıka sanada güzel gelir.dördüncüsü aranızda ki bağı kuvvetlendirmiş olusun... 2 kuş dedim ama kuş filosu indirdik a.q:D

Saygılar 

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
Toplam Hit: 1654 Toplam Mesaj: 16