Giyim Mağazasına İsim Arıyorum Sabaha Çok War
-
arkadaşlar benim hatun, giyim mağazası açıyo bugün tabela yaptırıyoz acil olarak bööle güsel farklı bi dükkan ismi söylermisiniz
sizden böyle enteresan şeyler çıkıyo acaip sıkıştım 2 saatte ne war yok yüklenin
yerini tutturamadım konunun uygun yere taşırsınız kusura bakmayın ama saat 2 ye kadar silmeyin
-
wearit , gcshop (girls clothes shop ) gcs de olabilir :) ne bilim türkçe istiosan pek bişey gelmio
-
neden ing isim Türkçe koysana.Tabi nişantaşı vs yerlerde oturuyorsan tikilere beğendirmezsin.zaten muhattabın olmasın onlar : )
-
lan olm orda kocaman smyrna yazıyo izmir demek yani ing olmas çünkü mekan keko kaynıyo anlamslar yokmu başkaa
AntiOksidan sende fikir weersene adama bağıracağına
-
hangi bölge bornova vs..?
-
Almer olsun.
-
kemalpaşa ayrıca almer ne lan öölelamer der gibi
aha aslında lamer de olabilir ?
-
Ekol Giyim
Bir arkadaşın eski bilgisayar firmasının adıydı, birgün oda isim arıyomuş arkadaşıyla birlikte arkadaşı böyle el kol hareketi felan yapmış o da el kol hareketi yapma lan demiş, sonra aklına ekol ismi gelmiş yani el kol isminden türemiş :) sanada tafsiye ederim...
-
hatununun ismi olsun ama ayşe fatmaysa olmaz böle marka gibiyse mesela nesrin esra gibi olsun tabi. bu arada " zenne " de olabilir.türkçe de bayan,bayan eşyası fln demek tabi bi yöremizde kötü bi anlamda kullanılıyomu bilmem...bayan giyim mağzası olcak dimi ona göre bişeyler yapmaya çalışıom :)
-
amele_2 bunu yazdı:
kemalpaşa ayrıca almer ne lan öölelamer der gibi
aha aslında lamer de olabilir ?
unique olsun ozaman. (biricik demek) -
"Kendin pişir kendin ye" de olabilir. :D
Tahribat koysun len tavan yapar walla
türkçe olarak SARARi yabancı NİKEn yandan yemiş versiyonları :D