Gizemli, İlginc Dizi Veya Filmler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    ste1n bunu yazdı:
    -----------------------------

Salla TNT yi istersen ben sana linkleri verim 1. sezon 2. sezon. 12 ocakta da  3. sezon başlıyıcak gün sayıyorum.

Eğer anime tarzı gibi şeylerden hoşlanıyorsan 10.2 şiddetle Death Note öneriyorum.

-----------------------------

linkleri sal gelsin :} 

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

Beş Ay Meydanı / Piazza delle Cinque Lune - Five Moons Plaza

İtalya Başbakanı Aldo Moro’nun kaçırılıp öldürülmesi olayının ardında yatanları mercek altına alan sağlam bir politik gerilim filmi. gladio dan amerika ve israil gizli istihbarat teşkilatlarına kadar uzanan ve izlediğinizde şu an ülkemizde yaşanmakta olan ne varsa ayna tutacak sağlam bir film filme göre aldo moro, yalta'da toplanıp dünyayı paylaşan liderlerin komplosuna kurban gitmiştir. kızıl tugaylar da bir piyondur sadece, olayda cıa'den mossaddan kgb'ye tüm dünya güçlerinin parmağı vardır vesaire. tavsiye etmiyorum izlemesseniz çok şey kaçırırsınız diyorum ve linkleri bulan olursa paylaşırsa sevinirim :))

çok uzakta uzak denizlerde...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

Cube 1997

Hyper Cube 2002

Cube Zero 2004

Bu 3 seriyi çok beğenmiştim.. güzel filmdir. 

Yakarız Bu Gezegeni...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Erkek
    çok enterasan bişiler istiyorsan Mulholland Drive ıda öneririm
Toplam Hit: 6501 Toplam Mesaj: 35