Gizemli Youtube Kanali (77.000 Video)
-
Bunlar da bence bir nevi kod
-
Maddox bunu yazdı
Bu youtube'den video ile para nasıl kazanılıyor ? :)
Hocam insanlar seni izledikten sonra sokakta da izlesin bir şekilde para kazanırsın.
Youtube'u televizyon ve videolarını televizyon programı gibi düşün. Eğer programın yani videoların izlenirse ve videolarındaki reklamlara tıklanırsa senin hesabına para geliyor. Ama dediğim gibi televizyonda nasıl insanların izlediği şeyler kaliteli ve farklı yapımlar youtube'da da ilgi çeken herşey izleniyor. Sadece video başı reklamlardan ve reklam tıklarından para kazanıyorsun.
-
iletişim amaçlı olsa, onca yöntem varken hangi aklı kıt video gibi veri trafiğinin anasını ağlatan bir yol seçsin ki? şifreli olarak istediği gibi gönderebileceği bir çok kanal var?
Reklam da değil?
Neyin kafası bu :D
-
Bütün videolarını izledikten sonra yorum yapacam.Mutlaka bir ipucu bırakmıştır.
-
CyberAngel bunu yazdı
işte araştırmacı ruhu. bana nota gibi geldi dikkatini çekerse. bende üşenmeyip bakacaktım da sonra işim vardı vazgeçtim
-
futurist bunu yazdıCyberAngel bunu yazdı
işte araştırmacı ruhu. bana nota gibi geldi dikkatini çekerse. bende üşenmeyip bakacaktım da sonra işim vardı vazgeçtim
ilk yüklediği videolar ile son yüklediği videolara baktım pek değşik bişi göremedim.
oradaki şekil değişimleri ramdom olduğu için bibirini tutmuyor.
bence random oluşturup oluşturup yüklüyor kafa kırık biridir .
vatandaşı kafalıyor. yada işi gücü yok uğraşıyor dikkat çekiyor.
-
futurist bunu yazdıCyberAngel bunu yazdı
Şaka yaptığımın farkındasın değil mi :)
BBC çözmeyi denemiş;
http://www.bbc.com/news/technology-27238332
-
adam parayı kırdı :D ortalama 3k izlenmiş videolar
-
its part of a phone number... 10 digits for a french phone number, with 20 notes (2 per digit overlapped at the same time)... the videos are 10 notes each... the image is used to pair two videos to identify a phone number.
biri böyle demiş.
-
bir video işi yapan firmanın youtube'un encoding şeysini test etmek için botlarla rasgele video üretip yüklediği bir kanalmış sanırım.